Lauantai 24.02.2024
Nimipäivät: Matti, Matias

Tuuli:
 

Hattula Golfilla hyvä startti pelikauteen

Kokenut pro Hannu Kuussaari on toiminut Hattula Golfilla keväästä 2018 asti.

Hattula Golf on ottanut hyvän startin pelikauteen uudella klubirakennuksellaan Satulinnalla.

? Viime viikonlopun jälkeen meillä on 30 prosentin kasvu pelatuissa kierroksissa. Meillä on myös kolme huippuprota, joiden kanssa on hyvä lähteä suorittamaan green cardia, kertoo yrittäjä Reijo Riihimäki.

Yksi heistä on entinen huippupelaaja Hannu Kuussaari joka on pitkään toiminut Tawast Golfilla ja Vierumäen Urheiluopistolla. Myös näissä edelleen opettava Kuussaari pitää Hattula Golfia mielenkiintoisena paikkana.

? Tuleva laajennus, uusi range ja par 3 ?kenttä, lisäävät kiinnostavuutta entisestään, hän sanoo.

Kuussaari ja Hattula Golfin kaksi muuta prota, Reijo Partanen ja Jouni Laine pitävät kertauskursseja ja alkeiskursseja ja erikseen sovittaessa myös yksityisopetusta. Alkeiskurssin Hattula Golfissa suorittaneelle on tarjolla kauden pelimaksu puoleen hintaan.

Toiminnanjohtaja Tarja Turunen kertoo, että Hattula Golf oli viime kaudella jäsenmäärältään Suomen kolmanneksi suurin. Uudet tilat ja käynnissä olevat kentänlaajennustyöt antavat hyvän pohjan kehittää toimintaa.

? Uudet tilat ovat saaneet ihan älyttömän hyvän vastaanoton. Paljon tulee ihmisiä myös ihan vain käymään, hän kuvailee.

Kuntosali, seudun suurin golfmyymälä ja lounastarjoilu antavatkin lisäsyitä vierailla Hattulan Sattulassa. Satulinnan kupeeseen on myös nopeassa tahdissa rakennettu upouusi terassi.

Kesäkuun alkupuolella vietettävää kansainvälistä golfviikkoa Hattula Golfilla juhlistetaan järjestämällä naisten muotinäytös kesäkuun 10. päivänä.

? Silloin on naisten teemapäivä ja tuolloin meillä pelataan myös Naisten kymppi, eli yhdeksän reiän golfkisa.

Hattula Golfin palvelutarjontaa täydentää vanha klubirakennus, jota markkinoidaan nyt yksityistapahtumien pitopaikkana. Satulinnan yläkertaan puolestaan on tulossa 120-paikkainen ravintola.

FAKTA: HATTULA GOLF

  • Hattula Golf on 9-reikäinen huippukenttä Hämeenlinnan kupeessa
  • Hattula Golfin klubirakennus ja muut palvelut siirtyivät keväällä 2018 tanssipaikkana tunnetulle Satulinnalle osoitteessa Hattulantie 547
  • Muuton yhteydessä golfkentän väylä kahdeksan muuttui ykköseksi ja väylä seitsemän väyläksi yhdeksän
  • Klubirakennuksesta löytyy Golf Sky ?ketjun golfmyymälä, hyvinvointipalveluita, golfsimulaattori ja lounasravintola (lounas joka päivä klo 11-15 10 ?
  • Kesällä 2018 klubirakennuksen läheisyyteen valmistuu alueen parhaat lähiharjoittelupaikat ja 300 metrin range. Par 3 ?kenttä valmistuu vuonna 2019

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.