Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Antti Pennanen A-maajoukkueen apuvalmentajaksi

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen on nimitetty apuvalmentajaksi Jukka Jalosen johtamaan A-maajoukkueen valmennustiimiin. Kolmannen päävalmentajakautensa HPK:ssa aloittava Pennanen on toiminut aiemmin Jalosen valmennusryhmässä U20 Leijonien kotikisoissa, jotka päättyivät Suomen mestaruusjuhliin.

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo nimityksen olevan upea mahdollisuus niin Pennaselle kuin HPK:llekin.

? Onnittelemme Anttia valinnasta kiekkomaailman huipputiimiin. Jälleen kerran voimme todeta, että HPK:ssa on mahdollisuus kehittyä niin pelaajana kuin valmentajana. On myös HPK:n etu, että päävalmentaja pääsee seuraamaan läheltä jääkiekon huipputekemistä ja mahdollisesti ammentamaan sieltä lisää HPK:n arkeen.

Kauden aikana maajoukkueen apuvalmentajan poissaoloaika seurajoukkueesta on noin kaksi viikkoa. Toivanen kertoo, että HPK on suunnitellut jo valmiiksi korvaavat henkilöt. Myös HPK:n apuvalmentaja Antti Miettinen edustaa HPK:ta U17-maajoukkueen valmennusryhmässä.

? HPK:n joukkueissa valmentaa erittäin ammattitaitoisia valmentajia. Timo Turunen, Antti Miettinen ja Juha Lehtola vastaavat harjoittelusta A-maajoukkueen kokoontuessa. Lisäksi U20-päävalmentajamme Juuso Nieminen on mahdollista nostaa liigajoukkueen treenivahvuuteen, mikäli se on tarpeellista.

Antti Pennanen kiittää Jääkiekkoliittoa luottamuksesta.

? On iso kunnia päästä valmentamaan Suomen A-maajoukkuetta. Teen kaikkeni sen eteen, että suomalainen peli ja pelaajat kehittyisivät edelleen ja että joukkue menestyisi arvokisoissa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.