Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

HPK:n kapteeni kaudella 2020–2021 on Markus Nenonen

Markus Nenonen iloitsee maalista helmikuussa 2019.

HPK on julkistanut kapteenistonsa alkavalle liigakaudelle. Markus Nenonen johtaa oranssipaitoja kaudella 2020?2021. 27-vuotias Nenonen aloittaa kolmannen kautensa HPK:ssa ja on tunnetusti viimeisimmän Suomen mestaruuden ratkaisija keväältä 2019.

Varakapteeneina toimivat HPK:n oma kasvatti Jere Innala sekä Kerhoon täksi kaudeksi siirtyvät kokeneet Jesse Mankinen ja Ville Koistinen. HPK:n päävalmentaja Matti Tiilikainen kertoo neljän kriteerin painaneen kapteeniston valinnassa.

? Haimme kapteenistoon esimerkillisyyttä, kerholaisuutta, kokemusta ja tietynlaista näkemystä ja näitä arvoja löytyy kapteenistosta. Markus oli meille kovin luontainen valinta, sillä hän on ottanut hienoja kehitysaskelia HPK:ssa ja osoittanut johtajuutta jo kesän aikana. Mielestämme hän on arvoisensa valinta historialliseen joukkoon hienoja HPK-kapteeneja.

Nenonen toimii ensimmäistä kertaa kapteenina kiekkouransa aikana.

? Olen tosi otettu tästä kunniatehtävästä. Uran varrella olen saanut nähdä hienoja kapteeneita, joista hyvä ottaa mallia myös omaan toimintaan. Meillä on hyvä kapteenisto, löytyy kokemusta ja nuoruutta. Hieno tilanne joukkueessa, että meiltä löytyy monia johtavia pelaajia, kertoo Nenonen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.