Tiistai 20.02.2024
Nimipäivät: Heli, Helinä, Hely

Tuuli:
 

GOLF: Joulusesongin jälkeen Suomen suurinta luomaan

Hattula Golfin nykyiset ja uudet toiminnot yhdistyvät ilmahavainnekuvan osoittamalla tavalla.

Vaiherikkaan kulttuurihistorian omaavassa Satulinnassa tanssitaan viimeiset tanssit loppiaisena ja sen jälkeen tanssikeskusta aletaan remontoida golfkeskukseksi. Hattula Golf avaa viimeistään maaliskuussa Satulinnassa Suomen suurimman golfmyymälän ja siirtää uuteen paikkaan kaikki toimintonsa.

? Satulinnaan tehdään myös kaksi simulaattoria, kahvila terasseineen, 120 henkilön ravintola tapahtumia varten ja kuntosali, sanoo yrittäjä Reijo Riihimäki.

Hattula Golfin laajentuminen on ollut ?Retsi? Riihimäen mukaan mielessä aina kentän avaamisesta asti. Nyt toteuttamista odottavat suunnitelmat perustuvat siihen, että löytyi sekä maata että uusi klubirakennus.

? Satulinna on sopivan lähellä ja tanssitoiminta siellä oli hiipumassa. Kunta oli jo käynyt neuvotteluja kiinteistön ostamisesta, Retsi kertoo.

Satulinnan ympärille rakentuu seudun paras golfin harjoittelualue.

Hän kiittää Hattulan kuntaa myötämielisestä suhtautumisesta laajennukseen ja antaa erityiskiitoksen maanviljelijä Jaakko Suomiselle joka vuokraa 3,5 hehtaaria omia maitaan laajennuksen mahdollistamiseksi.

? Kiitokset meidän ja Hattula Golfin 3.500 jäsenen puolesta!

Nykyiset ja tulevat jäsenet saavat jo ensi kesäksi käyttöönsä alueen parhaat lähiharjoittelupaikat ja 300 metrin rangen. Harjoituskentän on suunnitellut alan huippuihin kuuluva Lassi Pekka Tilander, joka on suunnitellut myös Aulangon Everstin kentän.

? Par 3 -kenttä rakennetaan jälkimmäisessä vaiheessa ja kenttä valmistuu vuoden 2019 keväällä tai kesällä.

Harjoitusoloja on myöhemmin tarkoitus parantaa myös talvikäyttöön soveltuvan kuplahallin rakentamisella. Sekä peliharjoittelun että fyysisen harjoittelun olosuhteista tulee näin ollen ensiluokkaiset ja Hattula Golf aikoo panostaa myös juniorigolfiin vahvasti.

Golfkentän ratojen numerointiin klubirakennuksen muutto tuo sen verran uudistusta, että väylä kahdeksan muutetaan ykköseksi ja väylä seitsemän muuttuu väyläksi yhdeksän.

Tiiriön GoGolf Outletissa valmistaudutaan parhaillaan joulusesonkiin ja Retsi henkilökuntineen toivottaa kaikki asiakkaat loistaville joulukaupoille. Myymälällä on jäljellä vuokrasopimusta Citymarketin kiinteistössä tammikuun loppuun.

Myymäläpäällikkö Anne-Maria Inkala valmistautuu joulusesonkiin.

? Olemme täällä myös vastaamassa laajennusta koskeviin kysymyksiin, Retsi lupaa.

Yksi lupaus on, että Satulinnassa on vielä vuokrattavia tiloja myös yhteistyökumppaneille.

Nykyinen klubirakennus ja Ravintola Pehtoori Sattulassa sen sijaan muuttuu uudistuksen myötä tilausravintolaksi esimerkiksi häitä tai hautajaisia varten. Ruoan voi hoitaa paikalle joko itse tai tilata valmiiksi, juomat tilavuokraajan on tuotava mukanaan.

? Vanhan klubirakennuksen toimintaan halutaan myös yhteistoimintakumppaneita esimerkiksi pitopalveluyrittäjistä. Meillä on hyvät tilat 120 hengelle, loistavat terassitilat ja ennen kaikkea suuri keittiö tapahtumayhteistyöhön, Riihimäki suunnittelee.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.