Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

AulankoMTB ajetaan jo viidennen kerran

Tawast Cycling Club TCC järjestää lauantaina 19.5. maastopyöräilyn kuntotapahtuman AulankoMTB:n Aulangon maastoissa viidennen kerran.

Henri Ojalan vauhtinäyte viime vuoden Aulanko MTB:ssä.

Juhlavuoden kunniaksi järjestetään omat sarjansa myös lapsille. Tapahtuman reitti kulkee Aulangon luonnonpuiston alueella sekä Aulangonjärven itäpuolella hienoilla kangaspoluilla. Vaihteleva ja kaunis reitti on saanut aikaisemmin paljon kiitosta osallistujilta.

Tapahtuman keskuspaikkana on tuttuun tapaan Aulangon kylpylä, joka tarjoaa erinomaiset puitteet luontoliikuntatapahtumalle.

Tapahtumaan odotetaan noin 400 osallistujaa. AulankoMTB tapahtuman lähtö on kello 12 ja rata sulkeutuu 14:50. Palkintojen jako alkaa noin kello 13 ja viimeisen pyöräilijän arvioitu saapumisaika maaliin on noin kello 17.

Maastopyöräilyn suosio on viime vuosina ollut hyvässä nousussa. Metsähallitus on lisännyt maastopyöräilyreittejä kansallispuistoihin ja myös Aulangolle ja Evolle ollaan saamassa uusia merkittyjä maastopyöräilyreittejä.

TCC järjestää kesän aikana Hämeen Pyöräilystartti -tilaisuuksia Hattulassa, Hämeenlinnassa ja Janakkalassa, joiden yhteydessä voi päästä kokeilemaan maastopyöräilyä. Kunnossa Kaiken Ikää -tuella rahoitettu hanke tarjoaa mahdollisuuden kiinnostuneille erilaisten pyöräilymuotojen ja pyörien kokeiluun.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.