Lauantai 13.04.2024
Nimipäivät: Tellervo

Tuuli:
 

TORILLA: Huviretken uusiutunut seuraaja panostaa lihaan ja salaatteihin

Torilla-ravintolan Food & Beverage Manager Sanna Otra-Aho (vas.) ja tarjoilija Sanna Lehtonen olivat mukana valitsemassa työpaikkansa uutta nimeä.

Reskan katukuvaan pitkään kuulunut ravintola Huviretki on viime keskiviikosta alkaen ollut Torilla-ravintola. Taustalla on kauppa, jonka myötä Cumulus-hotelleista tuli osa Scandic-ketjua. Nykyisen Scandic Hämeenlinna City -hotellin yhteydessä toimiva baari muuttui Hemingwaysísta Kummeliksi.

? Myös ruokalista muuttui ihan kokonaan, teemana on nyt green grill, kertoo Torillan Food & Beverage manager Sanna Otra-Aho.

Listalta löytyy edelleen myös esimerkiksi burgereita ja pizzaa, mutta alacarte-listan painopiste on kotimaisessa pihvissä ja salaateissa.

? Lounasta tarjoamme edelleen maanantaista perjantaihin samantyylisenä kuin ennen. Alamme ehkä panostamaan enemmän salaattipuoleen myös lounaalla, mutta ensin haluamme saada muutokset toimimaan kunnolla alacartessa, Sanna Otra-Aho puntaroi.

Uusi omistaja sai kaupan myötä myös kokeneen henkilökunnan.

? Itse olen tullut taloon alkuvuodesta 2013 ja kaikki muutkin tämänhetkiset työntekijät ovat olleet aika pitkään. Olemme innoissamme, kun muutoksia on nyt tullut paljon, Otra-Aho sanoo.

Henkilökunta sai valita ravintolan nimen Scandicin antamista vaihtoehdoista ja vaikutusmahdollisuuksia omaan työhön on tullut muutenkin lisää.

? Ketjuohjauksesta on siirrytty entistä enemmän itse vaikuttamiseen. Ruoat valmistamme nyt alusta asti pääosin itse ja pystymme uudistamaan myös palvelua. Ruokapankista voimme ottaa paikallisesti annoksia listalle ja myös laittaa omia ideoitamme muiden hyödynnettäväksi.

Sanna Otra-Aho luonnehtii työpaikkaansa ravintolaksi, joka on muodostunut myös oman kaupungin asukkaiden ruokailupaikaksi.

? Ja toivottavasti saamme palvella kaupunkilaisia myös jatkossa. Hotelliasiakkaat ovat tietysti myös olennaisen tärkeitä.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.