Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

Aulanko MTB: Maastopyörät liikkeelle toukokuussa

Aulanko MTB:n reittiin kuuluu niin huippuvaikeita maasto-osuuksia kuin tasaisempaakin maisemaa.

Aulanko MTB:n reittiin kuuluu niin huippuvaikeita maasto-osuuksia kuin tasaisempaakin maisemaa.

Tawast Cycling Club järjestää toukokuun 21. päivänä kolmannen Aulanko MTB:n. Viime vuonna kylpylähotelli Rantasipi Aulangon keskuspaikakseen vaihtanut tapahtuma keräsi viime toukokuussa noin 200 maastopyöräilijää ja nyt järjestäjät varautuvat noin 200?250 osallistujaan. Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu lähiaikoina.

? Alkuperäinen ajatus oli järjestää tapahtuma kolme kertaa ja pitää sen jälkeen eräänlainen välitilinpäätös siitä, mihin ollaan päästy, kertoo tapahtumanjohtaja Tapio Painilainen.

Tapahtuman ensimmäiseksi pääyhteistyökumppaniksi varmistunut Rantasipi Aulanko tarjoaa pitkämatkalaisille omat, kisahinnoitellut majoituspakettinsa. Perheille tai lapsi?vanhempi -osallistujille on tarjolla uuden uutukaista houkutinta, kun hotellin kupeeseen avataan toukokuun puoleen väliin mennessä Aulangon Seikkailupuisto Hugo Oy:n ylläpitämä ilmaseikkailurata.

Saman tyyppinen löytyy Hämeenlinnasta jo Ahvenistolta. Uuden seikkailupuiston taustalta löytyy muun muassa entinen huippualpinisti Sami Uotila.

Aulangon valttina on Etelä-Suomen maastoihin nähden vaativa reitti ja osallistumismaksuun tänäkin vuonna kuuluvan kylpyläkäynnin ansiosta myös muut kärkipään olosuhteet. Kylpylän ravintola valmistaa tarjolle kevyet kisaruoat kisan jälkeistä tankkausta silmällä pitäen.

Reitit ovat samat kuin viime vuonna, eli tarjolla on yksi 27 kilometrin kierros tai kahden kierroksen pitkä matka, 54 kilometriä. Tapahtuman turvallisuuteen on tänä vuonna kiinnitetty entistä enemmän huomiota. Liikenteenohjauksen resursseja vahvistetaan ja paikalla on koko tapahtuman ajan SPR:n ensiapuyksikkö. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.