Tiistai 21.05.2024
Nimipäivät: Kosti, Konsta, Konstantin

Tuuli:
 

Ässille vieraspisteet viime minuutin alivoimamaalilla

Toinenkaan kotiottelu ei vielä tuonut pisteitä HPK:lle.

HPK koki kauden toisessa kotiottelussaan taas maalin tappion, kun Ässien Ville Korhonen pääsi kesken HPK:n ylivoimapelin läpiajoon ja ujutti ajassa 59.11 kiekon ohi Emil Larmin. HPK sai hakea tasoitusta vielä yli puoli minuuttia kuudella neljää vastaan, mutta 28 kertaa torjunut Henri Kiviaho kesti.

Ottelusta tuli odotetun vähämaalinen paitsi maalivahtien, myös maalirautojen ansiosta. HPK voi jossitella ainakin neljää tolppa- tai ylärimalaukausta toisessa ja kolmannessa erässä.

Miro Ruokonen teki toisen erän alussa HPK:n ainoan maalin viisi sekuntia Ässä-jäähyn päättymisen jälkeen. Ässien Sami Lähteenmäki tasoitti pari minuuttia myöhemmin ylivoimalla.

Voittomaalia ennen kolmannessa erässä Ässät sai kiekon HPK-maaliin taas ylivoimalla mutta videotarkistuksen jälkeen maali hylättiin korkealla mailalla tehtynä.

Loukkaantumisten rasittama HPK pelasi voitontahtoisesti ja muun muassa piti Ässien hyökkääjälupauksen Jesperi Kotkaniemen pimennossa. Rohkean otteen vastapainona Ässillä oli voittomaalinsa lisäksi muutoinkin usein vapaata kaistaa vastahyökkäyksiin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.