Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Liikennepuiston kesä tavoitti hyvin väkeä

Juha Myllykangas, Juha Isosuo ja Helena Rantanen katselivat tyytyväisinä liikennepuiston kalustoa toukokuussa.

Kaurialan liikennepuisto avasi ovensa laajemmalla aukiololla kesälomakaudella. Laajempi aukiolo otettiin hyvin vastaan ja autonkäyttökertoja kerättiin yli 1.700.  Lisäksi puistossa järjestettiin tapahtumia ja liikennekasvatustuokioita lomakauden ulkopuolella.

Paikalliset Lions Clubit lahjoittivat hankkimansa uuden kaluston Hämeenlinnan kaupungille. Kauden päätteeksi Lions Club Hämeenlinna/Tawasti lahjoitti puistoon vielä lisäkalustoa.

Puisto oli avoinna koulujen loma-aikana 5.6.?9.8. maanantaista perjantaihin. Puiston toiminnasta vastasi Hämeenlinnan Seudun 4H?yhdistys osana nuorten kesätyöllistämistä. Puistossa oli sen aukioloaikoina käytössä polkuautoja ja potkupyöriä sekä kypäriä.

Myös omalla potkuautolla tai pyörällä puistossa voi puistossa ajella. Liikennepuistossa järjestettiin maksutonta ohjelmaa, joihin ei tarvinut ennakkoilmoittautumista. Ohjattua toimintaa oli aina keskiviikosta perjantaihin.

Puistossa suoritetiin liikennepuiston omia ajokortteja, tuunattiin heijastimia, askarreltiin liikennemerkkejä, kilpailtiin sekä laulettiin ja leikittiin osallisuusisäntä Pentti Nyholmin johdolla.

Lionien kalustoponnistus ja laajennetut aukiloajat on lisännyt puiston käyttäjämääriä.

Syyskuussa puistossa vierailee vielä päiväkoti- ja esiopetusryhmiä Lions Club Hämeenlinna/Rengon järjestämissä liikennekasvatustuokioissa. Tuokioita on järjestetty toukokuussa ja syyskuussa useita ja niitä voivat päiväkotiryhmät vieläkin varata.

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.