Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

Tavastilan leikkipaikka uusiksi Tavastian avulla

Kauppakeskus Tavastilan toisen kerroksen takaosassa sijaitseva lasten aidattu leikkipaikka uusitaan yhteistyössä Ammattiopisto Tavastian maalariopiskelijoiden kanssa. Yksi maalariopiskelijoista on saanut käyttää luovuuttaan ja on suunnitellut leikkipaikan seinälle lapsia inspiroivan fantasiamaailman linnoineen, vesiputouksineen, prinsessoineen, lohikäärmeineen ja ritareineen.

Lisäksi leikkipaikan lelut uusitaan ja luonnollisesti suosien paikallista lelukauppaa. Kauppakeskuksen ja Ammattiopiston välinen yhteistyö ei ole uutta Tavastilalle sillä, vuosien aikana sitä on toteutettu useammassakin eri muodossa.

Tavastilan markkinoinnista vastaava Miikka Anttila opiskeli merkonomiksi Ammattiopisto Tavastiassa (silloin Koulutuskeskus Tavastia) ja hänen luokkansa oli Kauppakeskus Tavastilan kummiluokka, joka tarkoitti sitä, että koulun penkiltä pääsi suoraan mukaan kauppakeskuksen tapahtumien järjestämiseen.

? Näin asiat opitaan käytännössä ja pääsee esittelemään itsensä työnantajille. Olen ollut Tavastilassa tavalla tai toisella töissä 2007 keväästä saakka ja uskon, että oppilasyhteistyöllä oli vaikutusta siihen, että pääsin suoraan koulunpenkiltä työelämään, kertoo Anttila.

Kun Tavastilan leikkipaikka edellisen kerran uudistettiin niin Tavastian maalariopiskelijat olivat myös silloin muutostyössä mukana. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.