Maanantai 26.02.2024
Nimipäivät: Nestori

Tuuli:
 

Suistolla soi lauantaina funk

Suistoklubilla esiintyy lauantaina Tomi Salesvuo East Funk Attack vieraanaan Marzi Nyman. Elokuussa julkaistun Salesvuon ?EFA?-albumin materiaali on tinkimätöntä ja  ennakkoluulotonta instrumentalismia ja mehevää laulantaa eli musiikkia jonka tavoitteena on iskeä funk-musiikin kallioon jotain pysyvää ja vahvaa positiivisella suomalaisella klangilla.

East Funk Attack_promo

Yhdeksänhenkisessä bändissä on mukana nuoria muusikoita, jotka puuhaavat jo monessa mukana, mutta joiden nimet eivät vielä ole iskostuneet rytmimusiikin fanien tietoisuuteen. Pakka sekoittuu kitaristi Marzi Nymanin ja saxofonisti Roope Löflundin kaltaisilla energiapommeilla sekä laulaja Anniina Karjalaisen vangitsevalla tulkinnalla.

? Viimeisten parin vuoden ajan on päässäni muhinut ajatus isosta kokoonpanosta ja omasta näkemyksestäni rytmimusiikin sulatusuuniksi.  Visio siitä, miten yhdistää periksiantamaton soittamisen riemu ja  tarttuvat melodiat. Paketoida musiikin hypnoottinen rytmi sekä jazzillinen improvisointi kertoen kasvutarinoita elämästä. Nyt tuntuu että tässä on syntynyt jotain tällaista ja kenties vielä enemmänkin, sanoo Tomi Salesvuo. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.