Perjantai 01.12.2023
Nimipäivät: Oskari

Tuuli:
 

Wetterhoffin talon valtaa Vintage-fiilis

Pellava-illassa asiantuntija Leena Pesu Linen Stories -yrityksestä kertoo pellavan viljelystä ja pellavakuidun käytöstä Suomessa ennen ja nyt.

Wetterhoffin talolla vietetään Vintage-viikkoa 18. – 21.10. Perinteiset Sässynämarkkinat laajenevat järjestäjän mukaan näin useammalle päivälle. Keskiviikkona 18.10. pellava-illassa kello 18 kuullaan Wanhassa Kutomossa Suomen vanhimman hyötykasvin, pellavan kasvatuksesta ja pellavakuidun käytöstä.

Pellava-illassa asiantuntija Leena Pesu Linen Stories -yrityksestä kertoo pellavan viljelystä ja pellavakuidun käytöstä Suomessa ennen ja nyt. Pellava-ilta on maksuton ja siellä on kahvitarjoilu.

Torstaina 19.10. myymälään tuodaan arkiston aarteita eli vanhojen ryijymallien ruutupiirroksia, joiden kopion asiakas voi ostaa itselleen ja tehdä oman Vintage-ryijyn. Lauantaina ja sunnuntaina Wanhassa Kutomossa on taas odotetut Sässynämarkkinat, josta voi tehdä erikoisiakin löytöjä käsityömateriaaleista, vanhoista kirjoista ja lehdistä sekä talon vintin aarteista.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.