Keskiviikko 17.07.2024
Nimipäivät: Ossi, Ossian

Tuuli:
 

Poliisilla oli melko vilkas vuorokausi Hämeessä

Poliisipartioiden apua tarvittiin ympäri Hämettä erilaisilla poliisityön perustehtävillä. Rikospoliisin osastot saivat tutkittavakseen ison pinon rikos- ja sekalaisilmoituksia, joita kirjattiin vuorokauden aikana runsaasti.

Poliisi tavoitti epäillyn rattijuopon Hämeenlinnasta parkkipaikalta. Kuljettajan paikalla istunut mies oli ajokiellossa. Hän puhalsi nollatuloksen alkometriin, mutta vaikutti selvästi päihtyneeltä. Mies kertoi käyttäneensä huumaavia lääkkeitä. Mies käytettiin verikokeissa ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisi pysäytti Lahden keskustassa auton tarkastusta varten. Auton kuljettajana toiminut mies oli päihtynyt, eikä hänellä ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettaja puhalsi alkometriin rattijuopumusta osoittavat lukemat ja lisäksi huumausainepikatesti oli positiivinen. Mies myönsi käyttäneensä huumausaineita ja juoneensa päivän aikana alkoholia. Auto oli hänellä lainassa. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lisäksi poliisi kirjasi useita ilmoituksia muun muassa nettipetoksista, varastetuista polkupyöristä, näpistyksistä, pahoinpitelyistä ja vahingonteoista.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.