Torstai 22.02.2024
Nimipäivät: Tuulikki, Tuuli, Tuulia, Hilda

Tuuli:
 

Wetterhoffin Korttelijoulussa käsityöläisten antimia

KortteliTonttuLauma

Wetterhoffin talolla järjestetään lauantaina ja sunnuntaina 13. ja 14.12. tunnelmallinen Korttelijoulu. Mukana on yli 40 kädentaitajaa.

? Korttelijoulu on perinteinen käsityöläisten myyntitapahtuma. Se on monille kaupunkilaisille lähtölaukaus jouluun. Korttelijoulussa tehdään löytöjä pukinkonttiin, tavataan tuttuja ja nautitaan lämmintä glögiä. Täällä ei ole kiire minnekään, Wetterhoff Oy:n toimitusjohtaja Jaana Rantanen sanoo.

Korttelijoulussa myydään käsintehtyjä, eri materiaaleista tehtyjä  tuotteita, kuten neuleita, sukkia, huovutettuja asusteita, koruja, keramiikkaa, joulukortteja, nahkatöitä, joulukoristeita ja kransseja.

Tapahtumassa on mukana yli 40 kädentaitajaa myymässä tuotteitaan. Lisäksi Wetterhoffin talon omat toimijat pitävät kauppansa auki. Korttelijoulun hengestä ja laadusta on pidetty hyvää huolta tarkistamalla myyntiin tulevat tuotteet etukäteen.

? Raati on käynyt läpi kaikki Korttelijouluun ehdotetut tuotteet. Ilmoittautumisen yhteydessä uusilta myyjiltä on pyydetty kuva- tai tuotenäytteet. Tavoitteena on pitää tapahtuman taso korkeana, Fredrika Wetterhoff ?säätiön toiminnanjohtaja Hannele Yrjö-Koskinen kertoo.

Korttelijoulua vietetään Wetterhoffin talossa, osoitteissa Palokunnankatu 9 ja Wetterhoffinkatu 4 (Wetterhoffin myymälä). Punaiset tunnelmalliset ulkomökit sijaitsevat tänä vuonna Wetterhoffinkadulla Wetterhoffin myymälän edessä. Lisäksi Palokunnankadun patiolla on glögipiste. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.