Cafe Kukko: Aina pyritään uudistumaan
Reska.fi:n järjestämä kaupungin parhaan ravintolan äänestys on päättynyt. Ensi viikon printti-Reskaa ja tulosjulkistusta odotellessa tarjoilemme verkkovierailijoillemme pieniä sähköisiä alkupaloja. Alkupalamenu koostuu valikoiduista otoksista äänestyksessä mukana olleista yrityksistä.
Erikoiskahveissa peruslinja pysyy, mutta muuten pyritään aina uudistumaan. Näin kuvailee Reskan lukijoiden korkealle arvostaman Café Kukon kahvilavastaava Anu Tapper. Erikoiskahvit hän nostaakin Kukon kenties tärkeimmäksi myyntivaltiksi.
? Latet ja cappuccinot myyvät tasaisesti vuodesta toiseen, uutuuksista voin mainita esimerkiksi chilimokan. Nyt tarjolla on tietysti joulukahvia ja ?kaakaota.
Tapper on työskennellyt Kukossa jo seitsemän vuotta ja uskaltaa sanoa, että kahvilalla on laadukkaat tuotteet ja hyvä palvelu.
? Täällä on ihana työilmapiiri ja kivat asiakkaat, joista tosi moni on vakioasiakkaitamme, hän sanoo.
Juha Reinikainen
Jätä vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.