Tiistai 28.03.2023
Nimipäivät: Armas
Hämeenlinna
Selkeää
-4°C
Tuuli: 1 m/s N
 

Wanaja Festivalilla huippukattaus kotimaista

Apulanta esiintyy Wanaja Festivalilla la 8.7. Kuva: Ville Juurikkala.

Hämeenlinnan vehreään Linnanpuistoon kohoaa jälleen heinäkuussa yksi kaupungin suosituimmista kesätapahtumista, Wanaja Festival. Odotettu kaksipäiväinen musiikkifestivaali toteutuu tänä vuonna jo heinäkuun alussa 7.?8.7.2017.

Wanaja Festival on tullut tunnetuksi siitä, että se on tarjonnut yleisölle sitä kaikkein parasta, kirkkaimpia tähtiä ja parhaimpia viihdyttäjiä – eikä tämäkään vuosi tuo asiaan muutosta.

Kahdella estradilla, Puisto- ja Rantalavoilla, nähdään viikonlopun aikana koko suomirockin, -popin, -iskelmän ja ?rapin suurimmat nimet kuten Eppu Normaali, Haloo Helsinki!, Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, Jari Sillanpää, Vesala, Lauri Tähkä sekä JVG.

Hämeenlinnaan saapuu myös valtavassa nousukiidossa oleva, viimeisimmällä Vain elämää -kaudella koko kansansuosikiksi noussut Mikael Gabriel, äijäretkue Klamydia, tykeimmät rock-orkesterit Apulanta ja Viikate sekä livenä täysin vastustamaton Roope Salminen & Koirat.

? Ohjelmiston lisäksi myös sijainti on ollut yleisölle erityisen mieluinen. Keskusta-alueella sijaitsevaan viihtyisään Linnanpuistoon on helppo ja mukava saapua. Tänä vuonna tapahtuman VIP-alue uudistetaan täyteen loistoonsa, kertoo tuottaja Sarianna Matikainen.

Wanaja Festival tuo tapahtumaan ensi kertaa tarjolle huokeat lastenliput, jotka ovat tarjolla 3?10-vuotiaille. Alle 3-vuotiaat pääsevät tapahtuma-alueelle maksutta maksavan huoltajan seurassa. Festivaalialue on ikärajaton pois lukien anniskelualueet ja VIP.

Lipunmyynti Wanaja Festivaliin on alkanut tänään.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.