Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

SALIBANDY: Steelers jatkaa Sihvosen komennossa myös ensi kaudella

Steelers ja seuran miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Jussi Sihvonen ovat päättäneet hyödyntää 1+1-vuotisen sopimuksensa optiovuoden. Sihvonen kertoo viihtyneensä seurassa hyvin ja haluavansa lopettaa käytävillä liikkuneet spekulaatiot siirtymisestä muualle.

Jussi Sihvonen jatkaa Steelersin valmentajana. Kuvassa Sihvonen seuraa Iiro Nurmisen ja U23-maajoukkueeseen äskettäin valitun Nico Jonaesonin hyökkäykseennousua.

? Tiesin keväällä, että edessä on isot haasteet ja vaatimukseni oli, että pääsen muokkaamaan koko systeemiä. Tämä vuosi on vasta harjoiteltu harjoittelua. Olen tyytyväinen siihen, miltä joukkue tällä hetkellä näyttää mutta pelaajista ei vieläkään ole otettu kaikkea irti, Sihvonen sanoo.

Paluu profeetaksi omalle maalle eli omille lajijuurille Hämeenlinnaan on Sihvosen mielestä ollut omalla tavallaan erilaista kuin valmentaminen muualla.

? Uskalsin silti ottaa haasteen vastaan ja mielestäni olemme onnistuneet positiivisesti.

Sihvosen jatkosopimus kaudelle 2017?2018 oli toiminnanjohtaja Noora Lavosen mukaan myös Steelersin ehdoton ykkösvaihtoehto.

? Olemme tosi tyytyväisiä kuluvasta kaudesta. Jude tekee hyvää duunia edustusjoukkueessa mutta myös koko seurassa, Lavonen toteaa.

Sihvonen itse pitää hienona muun muassa nuorten pelaajien maajoukkuedustuksia, joista tuoreena esimerkkinä Nico Jonaesonin nimeäminen U23-maajoukkueeseen. Silti edustusjoukkueen toiminnassa on Sihvosen mukaan kehitettävää vielä usealla sektorilla, vaikka amatöörilaji onkin kyseessä.

Päävalmentaja Jussi Sihvonen nähdään jatkossakin terässeinän edessä. Jatkosopimuksesta kertomassa myös toiminnanjohtaja Noora Lavonen.

? Yleisen urheilullisuuden kehittämisessä riittää vielä tekemistä siltä osin, kun emme ole joukkueena yhdessä.

Joukkueella ja Sihvosella on runsas viikko aikaa sulatella jatkouutista, sillä Steelers pelaa seuraavaksi vasta torstaina 9.2. Tuolloin Elenia-Areenalla vastassa on playoff-haaveiden kannalta tärkeässä ottelussa Indians.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.