Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

Venetsialainen kynttiläuinti päättää Ahveniston helteisen kesän

Maauimalan venetsialainen kynttiläuinti päättää Ahveniston kesäkauden huomenna, perjantaina elokuun 27. päivänä. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden kesän hyvästelemiseen elokuun pimenevässä illassa. Altaan kaikki radat on pyhitetty tunnelmalliseen kynttiläuintiin eikä maauimalassa ole Wibit-rataa. Maauimala ja kahvila ovat avoinna huomenna kello 23 saakka.

Kesä 2021 jää historiaan ennätyksellisen pitkistä hellejaksoista Suomessa. Ahvenistolla lämpimät säät näkyivät etenkin koulujen loppumisen jälkeen vilkkaina päivinä. Kesä- ja heinäkuu 2021 olivat Ahveniston Toimintapuiston kiireisimpiä kuukausia. Kesän 2021 aikana Ahveniston maauimalassa on vieraillut yli 20.000 kävijää.

– Lämpiminä kesäpäivinä Ahveniston alue näytti todelliselta kesäkeitaalta. Onneksi alue on laaja ja vierailijoilla on tilaa olla väljästikin. Ahvenistonjärven kirkas vesi houkutteli polskijoita myös lähialueita kauempaakin ja tuntui siltä, että kotimaasta oikein etsittiin uusia retkikohteita, kertoo Ahveniston Toimintapuiston puistopäällikkö Siiri Ellä.

Ahveniston maauimalassa oli kesällä 2021 kävijöitä runsaasti, mutta asiakkaiden antaman palautteen perusteella henkilökunnalla pysyi hymy huulilla kiireen keskellä. Ahvenistolla asiakaspalvelutilanteisiin panostetaan erityisen paljon ja tavoitteena on saada jokainen asiakas lähtemään tyytyväisenä kotia kohti.

– Pitkät hellejaksot sekä kiireinen työtahti vaativat työntekijöiltä paljon. Olen äärimmäisen ylpeä Ahveniston tiimistä, joka osoitti kiireisen kesän aikana yhteisöllisyyttä ja venymiskykyä. Saimme taas tänäkin kesänä positiivista asiakaspalautetta hymyilevästä ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta, kehuu puistopäällikkö Ellä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.