Tiistai 25.06.2024
Nimipäivät: Uuno

Tuuli:
 

Taiteiden Yössä on luvassa kissataidetta

Hämeenlinnan Taiteiden Yö järjestetään kuudennen kerran perjantaina 24. elokuuta. Tapahtuman ensimmäiset ohjelmatiedot on julkaistu. Luvassa on muun muassa kissataidetta taidetyöpajan merkeissä Kissakoti Kattilassa Hyrian taideopiskelijoiden ohjaamana, runoautomaatti, rakkausilta, taidenäyttelyitä, tikanheittoa, depatteja ja folkmusiikkia. Museo Skogsterissa eläydytäään parantolamaailmaan Tubi-näyttelyssä. Täydennyksiä ohjelmaan on tulossa heinä- ja elokuun aikana.

Ohjelmaa järjestetään tänä vuonna Verkatehtaan alueella, Hämeen linnassa, Wetterhoffilla, Kumppanuustalolla sekä keskustan alueella. Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta Taiteiden yön tapahtumat ovat yleisölle maksuttomia. Ohjelmaesitteitä on saatavilla tapahtumaviikolla Kumppanuustalon aulasta ja palvelupiste Kastellista.

Ohjelmaideoita voi lähettää koko kesän ajan Taiteiden yön nettisivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta. Taiteiden yö on avoin kaikenlaisille esityksille ja ohjelmanumeroille. Ilmoittautuminen tapahtumaan on maksutonta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.