Perjantai 09.06.2023
Nimipäivät: Ensio
Hämeenlinna
Selkeää
14°C
Tuuli: 3 m/s NNE
 

Seurakunta lämmittelee sinkkuiltoja

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta lämmittelee tauolla ollutta kuukausittaista sinkkutoimintaansa kutsumalla yhteen kaikki toiminnastaan kiinnostuneet sinkut. Sinkkuillat ovat hyväntuulisia ja rentoja kohtaamispaikkoja hengellisyyden ja vaihtuvan ohjelman parissa. Illoissa keskitytään yhdessäoloon ja nykyhetkeen.

– Ihmiset ovat monista syistä sinkkuja. Sinkkuillat ovat paikka, jossa kenenkään ei tarvitse selitellä siviilisäätyään, sanoo seurakuntapastori Mirja Lassila.

Syksyn ensimmäinen sinkkuilta järjestetään perjantaina 2.9. vapaamuotoisena keskusteluiltana, jonka puheenaiheena ovat sinkun voimavarat.

– Ilta alkaa yhteisellä ruokailulla, josta jatketaan tutustumisen kautta keskusteluun. Illan päätteeksi hiljennytään hartaukseen, Lassila kertoo.

Syksyn loput sinkkuillat kuluvat lenkkisaunan ja peli-illan, leffaillan, sekä joulujuhlan merkeissä. Yhteisillä hetkillä ja mukavalla tekemisellä halutaan tarjota muun muassa sosiaalisen median tarjoamien kohtaamis- ja deittifoorumien rinnalle vaihtoehtoinen tapa tutustua uusiin ihmisiin.

Tapaamiset ovat 2.9., 7.10., 11.11. ja 9.12. kello 18 Poltinaholla. Iltoihin osallistuminen on maksutonta. Lassilan kanssa illoissa on mukana Elina Iivonen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.