Perjantai 08.12.2023
Nimipäivät: Kyllikki, Kylli

Tuuli:
 

JUHLAVUOSI: Antiikkiväki kokontuu ensi viikonloppuna Hämeenlinnaan

Myös paikalliset keräilyalan yhdistykset aktiivijäsenineen ovat paikalla messuilla.

Myös paikalliset keräilyalan yhdistykset aktiivijäsenineen ovat paikalla messuilla.

Hämeenlinnan antiikkitapahtuman juhlavuoden toinen tapahtuma järjestetään Elenia Areenalla tulevana viikonloppuna. Vuonna 1986 alkunsa saanut perinteinen messutapahtuma täyttää siis tänä vuonna 30 vuotta ja on eräs vanhimpia edelleen järjestettäviä alan myyntitapahtumia maassamme. Messupaikan osoite on Härkätie 17 ja messut ovat avoinna yleisölle molempina päivinä kello 10?16.

Tapahtumassa on tarjolla totuttuun tapaan esimerkiksi antiikkiesineitä, taidetta, designia, vintagea, retroa, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, postikortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, vanhoja tekstiilejä ja muuta vanhaa sekä keräilyllistä tavaraa.

Messuilla on tarjolla ostettavien aarteiden lisäksi myös runsaasti tietoa ja neuvontaa alan harrastajille. Helmikuun tapahtumassa suuren suosion saaneet kalusteiden entistämisneuvonta ja kellojen arviointi saavat jatkoa.

Mestarientisöijät ry:n osastolla saa neuvontaa esimerkiksi vanhojen huonekalujen entistämisestä ja osastolta voi hankkia myös työssä tarvittavia tarveaineita. Kellohuone Ville Pietilän osastolla saa neuvontaa vanhoihin kelloihin ja niiden huoltoon liittyen.

Paikalliset keräilyalan yhdistykset aktiivijäsenineen ovat myös mukana tapahtumassa. Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry:n osastolla saa tietoa postimerkkien ja postikorttien keräilystä sekä niiden arvoista ja Etelä-Hämeen Numismaatikot ry:n osastolla palvellaan kaikkia rahojen ja mitalien keräilystä kiinnostuneita.

Antiikki- taide- ja keräilymessut Elenia Areenalla 3.?4.9.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.