Tiistai 21.05.2024
Nimipäivät: Kosti, Konsta, Konstantin

Tuuli:
 

PIKKUJOULUT: Puheet ja bileet saman katon alle

Yritykset järjestävät muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen työntekijöilleen taas kunnon pikkujouluja. Yleensä pikkujoulujoukot lähtevät jossain vaiheessa iltaa etsimään jatkopaikkaa ja ryhmä hajaantuu.

Miksei siis juhlisi paikassa, missä saa kuunnella pomon puheen, nauttia firman piikkiin ruuat ja juomat ja jorailla työkavereitten kanssa saman katon alla.

Tawastia Groupin ravintoloiden pikkujoulukonsepti tarjoaa aluksi yksityisyyttä ja loppuillasta yleistä biletystä yhdellä ovenavauksella.

Toimiva konsepti: Pikkujouluillan voi aloittaa yksityistilaisuudella ja jatkaa bilettämällä saman katon alla.

Toimiva konsepti: Pikkujouluillan voi aloittaa yksityistilaisuudella ja jatkaa bilettämällä saman katon alla.

Private Pikkujouluja markkinoiva ravintolatoimenpäällikkö Jaana Mamia pystyy tarjoamaan Skogsterista, Albertin Kellarista ja Emilia Klubilta tilaa 20?400 hengen yksityistilaisuuksiin.

? Firmojen johdolta on tullut toiveita pystyä pitämään joukko jollain tavalla kasassa pikkutunneille asti.

? Esimerkiksi Albertin Kellari annetaan yksityiskäyttöön kello 17?20. Siinä voi ruokailla, vetää karaokea, tietovisailla ja pitää omaa hauskaa.

? Kun ovet aukeavat kaikelle kansalle, on siitä kiva jatkaa samalla porukalla samassa kiinteistössä sijaitsevaan Skogsteriin, jossa meno jatkuu viikonloppuna aamuneljään.

Pikkujouluja vietetään myös Emilia Klubilla, jonka asiakaskunta sopii muutenkin monen yrityksen henkilöstöprofiiliin.

? Mehän ollaan sellainen hyvänikäisten ihmisten menopaikka, hotellinjohtaja Pia Ryöppy muotoilee ja lupaa loppusyksyyn dj-iltoja ja muutamia live-esityksiä.

Emilia Klubi on mukana myös perjantaisessa Pimeän Kaupan Illassa, jolloin klubilla nähdään Taikaviikkoihin liittyvä Midnight Macig Show.

Emilia Klubilla Midnight Macig Show, 30.9., Maailman Pienin Bilebändi 14.10. ja Skogsterin 2-vuotissynttärit 14.?15.10.

Ilkka Peltoniemi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.