Perjantai 24.05.2024
Nimipäivät: Tuukka, Touko

Tuuli:
 

MUOTI: Catwalk muuttaa kohti Reskan länsipäätä

Tämä on meidän liiketila, totesi Anni Almi heti ensimmäisellä käynnillään entisissä K-Kengän tiloissa.

Tämä on meidän liiketila, totesi Anni Almi heti ensimmäisellä käynnillään entisissä K-Kengän tiloissa.

Kävelykatu Reskan alkupäässä muotitietoisia asiakkaita jo kymmenen vuotta palvellut Catwalk valmistautuu muuttoon. Tyhjennysmyynti päättyy suureen loppurysäykseen Pimeän Kaupan Illassa.

? Päätavoitteena on helpottaa muuttoa ja alennusprosentit ovat sen mukaisia, lupaa yrittäjä Anni Almi.

Isot kiitokset menneistä vuosista kuuluvat Almin mukaan vuokraisäntä Pohjantähdelle. Muuttoa uuteen liiketilaan Kasarmikadun ja Reskan kulmassa kuitenkin vauhditti hieman liian isoiksi käynyt neliömäärä ja se, että tilan jakamiseen ei löytynyt toimivaa ratkaisua.

? Haluan kuitenkin pitää Catwalkin edelleen kivijalkaliikkeenä ja heti kun kävin katsomassa tätä liiketilaa tiesin, että tämä on meidän, sanoo Almi Pentikin alakerrassa sijaitsevista entisistä K-Kengän tiloista.

Muuttopäätöksen jälkeen puntarissa toki oli muitakin tiloja, mutta Reskan ja Kasarmikadun kulman 250-neliöinen myymälätila yksinkertaisesti täytti kaikki vaatimukset.

? Sijainti, ikkunat ja siisteys. Lisäksi Kasarmikadulta löytyy parkkipaikkoja molemmin puolin Reskaa.

Anni iloitsee saaneensa viereisten liikkeiden väeltä mukavan vastaanoton muutolleen, mutta hän on silti vähän kauhuissaan, ainakin leikisti.

? Pelkään, tuleeko kalliit työpäivät, kun molemmin puolin on sisustusliikkeet, hän nauraa.

Naapurien, eli Pentikin ja Sisustustalo J. Lehmuston tapaan Catwalkissa ainakin uskotaan siihen, että Reskan tyhjätkin tilat ajan myötä taas täyttyvät. Catwalk itse aikoo pysyä profiililtaan muotia eri ikäisille tarjoavana erikoismyymälänä.

? Mahdollisimman pian eli lokakuun aikana yritämme saada liikkeen toimintaan uusissa tiloissa. Hommaa riittää tällä hetkellä, kun talkoilla teemme muuttoa ja kalusteita valikoidaan kymmenen vuoden toiminnan jäljiltä. Sormet kuitenkin jo syyhyävät päästä luomaan uutta.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.