Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Panssariprikaatin bändi esiintyi perhepäivähoidon lapsille ja perheille Linnan puistossa

Hämeenlinnan perhepäivähoitajien yhteistä kevätjuhlaa vietettiin Linnan puistossa keskiviikkona 22.5. Tilaisuuden ohjelmasta vastasi Panssariprikaatin Varusmiestoimikunnan bändi, ja paikalla oli kolmenkymmenen perhepäivähoitajan hoitolapset perheineen.

Hetkeä ennen konsertin alkamista kevään ensimmäinen ukkonen jyrisi ja sade huuhteli siitepölyjä tiehensä, mutta konsertti pääsi alkamaan sateen jälkeen auringon paistaessa. Muutamat vesilammikotkaan eivät haitanneet tahtia ? lapsista se oli vain hauskaa!

Perhepäivähoidon perheet koko kaupungin alueelta oli kutsuttu mukaan ja hyvin perheet olivat tiensä Linnan puiston lavan luokse löytäneetkin. Tapahtuman järjestelyistä vastannut perhepäivähoitaja Eila Utter lasten kanssa avasi kevätjuhlan, jonka jälkeen päästiin nauttimaan hauskasta ja mukaan tempaavasta musiikista.

Bändi esitti ammattilaisten ottein vanhoja tuttuja ja muutamia uudempiakin lastenlauluja, ja välissä oli musiikkia aikuiseenkin makuun. Ohjelmisto koostui kattavasti James Bond-tunnusmusiikista Antti Tuiskin kautta Muumihumppaan. Ja voi ihmettä ja kummaa, lavalle saapui myös itse Muumipeikko (toim. huom. lumipukua voi käyttää moneen tarkoitukseen).

Aina sopivassa saumassa varusmiehet johtajansa Kimmo Kopran johdolla esittelivät soittimiaan ja niistä lähteviä erilaisia ääniä. Välillä saimme nauttia varsin taiturimaisista soolosoitoistakin. Alun pienen jännityksen jälkeen lapset tempautuivat tanssimaan ja pomppimaan musiikin mukaan ja koko yleisöön tarttui iloinen mieli. Esitys oli erittäin hauska, ja sekä huumoria että liikuntaa riitti. Taisipa joku saada uuden ystävänkin tavatessaan puistossa.

Konsertin jälkeen oli aika ottaa eväät esiin ja nauttia sateen raikastamasta ulkoilmasta ja puiston tunnelmasta. Hymyssä suin lähdimme sitten kotiinpäin iltapuuhiin kuulemiamme hauskoja lauluja hyräillen.

Tilaisuudesta raportoi perhepäivähoidosta vastaava päiväkodin johtaja Riitta Manninen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.