Torstai 20.06.2024
Nimipäivät: Into

Tuuli:
 

Kaurialassa ukkoa nurin kahden seuran voimin

Kaurialan kentällä on lauantaina ryskettä ja ryminää kontaktilajien ystäville.

Hämeenlinnalaisseurat Linna Rugby Club ja Hämeenlinna Huskies järjestävät yhdessä tapahtuman, jossa pääsee katsomaan molempien joukkueiden matsit yhden pääsylipun hinnalla.

IMG_2306

Jenkkifutis ja rugby tulee lauantaina tutuksi Kaurialassa, kun Hml Huskies ja Linna Rugby Club tarjoavat sarjapelinsä yhden lipun hinnalla. Kuvassa Huskiesin Joel Sisler (vas.) ja Mikko Isokääntä sekä Linnan Jani Kaitala ja Oskari Tenhunen.

Jenkkifutis ja rugby ovat sukulaislajeja, joten seurat päättivät viedä lajienvälisen yhteistyön uudelle tasolle.

– Jenkkifutis on aikoinaan kehittynyt rugbysta omaksi lajikseen. Vaikka säännöissä on ratkaisevia eroavaisuuksia, molemmissa peleissä yhteinen piirre on kovat taklaukset ja fyysinen vääntäminen, Linnan Jens Willadsen kertoo.

Hämeenlinna Huskiesin puheenjohtaja Teemu Lahti sanoo, että harrastajien ja fanien välillä on keskinäistä kilpailua lajien paremmuudesta, mutta seurat näkevät yhteistyön tuovan ainoastaan etua molemmille.

– Haluamme näyttää, että kaksi tässä kaupungissa melko tuoretta urheiluseuraa voi viedä yhdessä toimimalla toimintansa uudelle tasolle ja tarjota yleisölle viihdyttävän tapahtuman.

Koska molemmat lajit ovat suurelle yleisölle vielä melko tuntemattomia, lajien salat tuntevat kuuluttajat valaisevat kentän tapahtumia matsien aikana.
Odotettavissa on tiukat ja tapahtumarikkaat matsit, puheenjohtajat ennakoivat. Linna kohtaa Turku Eaglesin ottelussa, jossa molemmat joukkueet ovat pakkovoiton edessä mikäli mielivät päästä vielä alempaa keskikastia korkeampiin kahinoihin rugbyn mestaruussarjassa tällä kaudella.
Voitosta toiseen 1. divisioonassa jyristelleen Huskiesin rynnistyksen pyrkii pysäyttämään Kouvolan Indians.

Ruokapuolesta otteluiden aikana ja tauolla vastaa buffet sekä Fresnon tapahtumateltta, josta saa juomien lisäksi burgereita ja muuta naposteltavaa.

Ryskettä ja Ryminää Kaurialan kentällä la 11.7. Linna – Turku klo 13, Huskies – Indians klo 17. Liput 5?/ perhelippu 10?. Alle 12-vuotiaat sisään ilmaiseksi. Lipunmyynti alkaa klo 12.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.