Lauantai 13.07.2024
Nimipäivät: Joel, Ilari, Lari

Tuuli:
 

Jarkko Aholan Hauras-kiertue syyskuussa Hämeenlinnaan

Jarkko Aholan keväällä kulkenut ja koskettanut sekä salit täyttänyt Hauras-kiertue saa jatkoa syksyllä 2017 muutaman konserttisalin voimin.

– Hauras-kiertueen saama hieno vastaanotto ja konserttien lämmin tunnelma oli jotain ennenkokematonta, joten päätimme jatkaa vielä minikiertueen verran tällä mainiolla ohjelmistolla ja sovituksilla, kertoo Ahola.

– Mietin mikä sana kuvaisi esittämääni musiikkia ja tulkintojani lähivuosilta. Yksi näistä sanoista oli ?hauras?. Se kuulostaa hyvältä, ja antaa ohjenuoran, kun valitsemme ja sovitamme ohjelmistoa. Tarkoitukseni on omaan tyyliini esittää kappaleita, joista pidän ja joihin koen, että minulla on annettavaa. Genrerajoja nämäkään konsertit eivät tule tuntemaan. Tunnelma tulee olemaan välillä voimakas, välillä intiimi ja? niin, kenties hauraskin, Ahola jatkaa.

Jarkko Ahola on yksi Suomen arvostetuimmista laulajista. Vuoden 2015 Tähdet, tähdet -ohjelman jälkeen hän teki yhtyeensä kanssa 22 My Way -konserttia ympäri Suomen. Kaikki konsertit olivat jo ennakkoon lähes loppuunmyytyjä.

Karismaattisen Aholan uraan kuuluu mm. kulttimaineen saanut ja Suomea Euroviisuissakin edustanut Teräsbetoni, sukunimeään kantava AHOLA -yhtye, Raskasta joulua ja Northern Kings -projektit sekä tietenkin Ave Maria -levyn myötä alkanut sooloura. Aholan meriittilistalta löytyy lukuisia kulta- ja platinalevyjä. Viimeisimmän kultalevynsä hän sai marraskuun lopulla julkaistusta Romanssi-levystään.

Hauras-konsertit:­­

  • la 16.9. Mikkeli, Mikaeli (Ticketmaster)
  • pe 22.9. Hämeenlinna, Verkatehdas ( Ticketmaster)
  • la 23.9. Kuopio, Musiikkikeskus (Lippupiste)
  • pe 06.10 Helsinki, Savoy-teatteri (Lippupiste)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.