Perjantai 09.06.2023
Nimipäivät: Ensio
Hämeenlinna
Selkeää
13°C
Tuuli: 3 m/s NE
 

Huumorista voimia arkeen

Mikko VaismaaStand up -koomikko Mikko Vaismaa kertoo olevansa siitä onnellisessa asemassa, että saa tehdä keikkoja hyvin erilaisissa tilanteissa. Hän esiintyy stand up -klubien lisäksi muun muassa seurakunnissa eri ikäisille yleisöille.

Vaismaa esiintyy Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Se toinen torstai -kirkkoillassa Hämeenlinnan kirkossa 14.4. kello 18.30 alkavassa tilaisuudessa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Vaismaa ei usko huumorintajutonta ihmistä olevan olemassakaan. Vaikka jotkut nauravat herkemmin, tarvitsevat kaikki huumoria ja iloa.

? Joissakin elämänvaiheissa voi olla vaikeaa nähdä huumoria, mutta jos elää jatkuvasti ilman naurua ja hymyä, on se raskas elämä. Kunnon nauru puolestaan puhdistaa koko elimistön. En ole terapeutti, mutta jos joku voi minun avullani nauraa vedet silmissä niin, että saa voimaa arkeensa, olen ehkä ollut vähän sitäkin.

Koomikko vakuuttaa ettei hänellä ole monia kasvoja. Vaismaa ottaa erilaiset yleisöt huomioon esiintyessään, mutta hänellä ei ole erikseen ohjelmistoa hengelliselle ja ei-hengelliselle puolelle. Vaismaan komiikalla ei ole myöskään ikärajaa, vaikkakaan stand up nopeana ja verbaalisena ilmaisuna ei hänen kokemuksensa mukaan avaudu hassuja ilmeitä tai puhetapaa lukuun ottamatta lapsille.

? Toivon, että voin välittää fiiliksen kivasta kirkkoreissusta kuitenkin kaikille, on vastaanottamisen taso mikä hyvänsä.

Hämeenlinna on Vaismaalle tuttu paikka, sillä hän opiskeli opettajankoulutuslaitoksessa luokanopettajaksi vuosina 1990?1995.

? Kun ne näki minkälaisia sieltä valmistuu, ne lopetti koko homman, Vaismaa heittää. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.