Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

HUK: Kiitosta sadellut, nyt ihmiset katsomoon!

Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin (HUK) yrittäjä Otto Kanerva henkilökuntineen on tehnyt kaikkensa, jotta puitteet ja näytelmä olisivat kohdallaan, kun Syntipukin ensi-ilta perjantaina käynnistyy Kaupunginpuistossa.

Ville Keskilä ja Jane Kääriäinen näyttelevät perjantaina ensi-iltaan tulevassa Syntipukissa.

Ville Keskilä ja Jane Kääriäinen näyttelevät perjantaina ensi-iltaan tulevassa Syntipukissa. Kuva: Juha Reinikainen

? Ainahan on loppurutistus, mutta nyt on tehty todella ympäripyöreää päivää. Mielestäni olemme henkilökunnan ja erinäisten talkoolaisten voimin onnistuneet siinä, että ihmisillä on täällä siistit puitteet, kertoi Kanerva keskiviikkona.

Näyttämö- ja katsomoalueen uusimisen lisäksi HUK on panostanut tarjoilupuitteisiin. Puistokeittiö Parkissa on perinteisen Kivikylän kulttuurimakkaran lisäksi tarjolla muun muassa street food -tyyppisiä burgereita. Kesäteatterista kaupungin kanssa viisivuotisen sopimuksen tehnyt Kanerva kertoo saaneensa kaupunkilaisilta erittäin positiivisen vastaanoton.

? Nyt pitäisi vielä äänestää jaloillaan ja tulla katsomoon. Lipunmyyntiennusteista en uskalla taikauskoisena ihmisenä sanoa mitään, mutta josko me selvittäisiin tästä kesästä niin, että voidaan jatkaa toimintaa ensi vuonnakin, hän toteaa.

Agapetuksen kansankomedian sovittanut ja ohjannut Mikko Kivinen sanoo, että näyttelijät ottavat uuden haasteen luottavaisina vastaan.

? Olemme tehneet samalla porukalla näytelmiä muutaman vuoden ja yleisö on tykännyt.

Näyttelijät Kaija Kiiski ja Jane Kääriäinen sanovat ihastuneensa Kaupunginpuiston miljööseen välittömästi.

? Paikka tuntui heti ihan mahtavalta ja tunnelmaltaan sydämelliseltä, Jane Kääriäinen kiittelee.

Tavaratalon henkilöstöpäällikkö (Mikko Kivinen) kuuntelee suivaantuneen asiakkaan (Kaija Kiiski) palautetta ja antaa kohta Syntipukin kuulla kunniansa. Kivinen on sovittanut ja ohjannut Agapetuksen komediaklassikon Hämeenlinnan Uudelle Kesäteatterille.

Tavaratalon henkilöstöpäällikkö (Mikko Kivinen) kuuntelee suivaantuneen asiakkaan (Kaija Kiiski) palautetta ja antaa kohta Syntipukin kuulla kunniansa. Kivinen on sovittanut ja ohjannut Agapetuksen komediaklassikon Hämeenlinnan Uudelle Kesäteatterille. Kuva: Juha Reinikainen

Kaija Kiiski iloitsee siitä, että esityspaikka tuntuu näyttelijälle intiimiltä, vaikka katsomoon mahtuu paljon väkeä.

? Näkymät Kaupunginpuiston lavalle antavat vielä paikalle historiallista jatkumoa, hän toteaa.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.