Maanantai 22.04.2024
Nimipäivät: Alina

Tuuli:
 

Goodmaniin Express-nopea Pancho Villa

Kimene-kebabeillaan hämeenlinnalaisia liki 20 vuotta ruokkinut Huseyin Aydin  on nyt Pancho Villa -mies. Sibeliuksenkadun liike sai rinnalleen viime viikolla Goodmaniin avatun Pancho Villa Expressin, joka on PV Finland -ketjun 19. ravintola.

Express-konseptia hiotaan Hämeenlinnassa. Ruoka halutaan nostaa asiakkaille rivakasti. Sitä varten listalle on valittu tuotteita, joiden valmistaminen käy nopeasti.

Ravintolaketjun tuotevastaavaa Esa Huotari auttaa Goodmanin Panchon keittiötä alkuun.

– Tuoreus ja nopeus. Siinä haasteemme. Ykköstuotteemme ovat burgerit, leivät ja salaatit. Parila-tuotteita on vähennetty muutamaan pihviannokseen.

Pancho Villa Expressin yrittäjäinä toimivat Huseyin ja Elif Aydin.

Pancho Villa Expressin yrittäjäinä toimivat Huseyin ja Elif Aydin. Uusi loosimainen interiööri valmistui kolmessa päivässä. Konseptiin kuuluva meksikolaismusiikki alkaa soida lähipäivinä.

Tähän mennessä Pancho Villa on levittäytynyt yli 50 000 asukkaan kaupunkeihin. Ketjun kotikaupungissa Tampereella Panchoja on seitsemän.

Express-konseptilla tähdätään pienempiin kaupunkeihin ja kauppakeskuksiin, PV Finland Oy:n business controller Teemu Vanharanta sanoo.

Kahden Pancho Villan vetäjänä Huseyin Aydin aloitti yrittäjän taipaleella uuden vaiheen. Turkkilaisruoka vaihtui meksikolaiseen.  Asiakaskunta ja markkinat ovat Aydanille tuttuja, opettihan hän hämeenlinnalaiset syömään kebabia.

Ihmisten kauppakeskus-asiointi on kuitenkin kaikille Goodmanin yrittäjille vielä uutta. Aukioloajat ovat yhteneväiset, mihin yrittäjienkin on sitouduttava.

(Reska.fi)

 

 

2 kommenttia

  1. asd:

    Mistä lähtien Ylöjärvellä on ollut yli 50000 asukasta?

     
  2. asd:

    Lisäksi Pancho Villan sivujen mukaan Tampereella on neljä Pancho Villaa. Ei seitsemän kuten uutisessa väitetään.

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.