Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Huippuartisti ja räpin uusi lupaus Lammilla Hovissa lauantaina

Rankkoja tarinoita, elettyä elämää ja mustaa huumoria on luvassa viikonloppuna Lammilla Ravintola Hovissa, kun esiintymään tulevat Juju ja Eetsi. Juju alias Julius Kivi on neljä albumia julkaissut räp-artisti, joka on laajentanut musiikkiaan reggaen ja hip hopin suuntaan. Juju tunnetaan kantaaottavista lauluistaan ja artistina joka sulauttaa monta musiikkigenreä yhteen sekä laulun että räpin keinoilla.

Kultalevyn ja pari platinasinkkua saavuttaneen Jujun biisit Huuda ja Vapaana (m. Julma Henri) -kappaleet ovat keränneet miljoonia katselukertoja muun muassa yhteisöpalvelu YouTubessa. Kaikkiaan tämän Spotify Spotlight -artistin kappaleita on toistettu suoratoistopalveluissa yli 10 miljoonaa kertaa.

Jujua tuntemattomampi tuttavuus on Eetsi, 18-vuotias räp-artistilupaus Tampereelta, jonka ura on alkanut vuonna 2014. Hän on kirjoittanut kauemmin, mutta YouTubesta löytyvä vanhin biisi tällä hetkellä on juuri vuodelta 2014. Eetsi kertoo räppäävänsä itse kokemistaan asioista, mutta käsittelevänsä niitä muun muassa mustan huumorin kautta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.