Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

RAVINTOLAT: Resta Invest ja Lahti Diner hakevat yrityssaneeraukseen

Resta Investin toimitusjohtaja Outi Mertamo sanoo, että yritys halusi valita avoimen tiedottamisen linjan yrityssaneeraukseen hakeutumisessa kertomalla asiasta Facebookissa. Mertamo suhtautuu positiivisesti Fresnojen tulevaisuuteen.

Hämeenlinnan ravintolaelämän merkittävä toimija Resta Invest Oy hakee yrityssaneeraukseen. Toimitusjohtaja Outi Mertamo kertoo, että yritys aikoo jatkossa keskittyä Fresno American Diner -ravintoloihinsa Hämeenlinnassa ja Lahdessa.

Yritysryppään talouden tervehdyttämisponnistuksiin kuuluu, että myös Lahden Fresnoa pyörittävä Lahti Diner Oy hakee yrityssaneeraukseen.

? Alku Lahdessa on ollut hyvä, mutta tulovirralla ei vielä pystytä lyhentämään aloituskustannuksia. Fresnojen toiminnalle on kuitenkin jatkoedellytykset ja haluamme hoitaa asiat hyvin, sanoo Mertamo.

Resta Investin alaisuudessa toiminut Yökerho Pilke Reskalla sulki ovensa viimeistä kertaa viime viikonloppuna.

? Yökerhoelämä on muuttunut Hämeenlinnassa niin, että Pilkekin toi yritykselle lisää tappioita, kertoo Mertamo alle vuoden ajan toimineesta yökerhosta.

Resta Investin pitkäaikainen vuokrasopimus Museoviraston kanssa Linnaravintola Brahesta päättyy syksyllä ja tiloissa aloittaa sen jälkeen uusi yrittäjä.

? Positiivisella asenteella yritämme hoitaa asiat, ja kertoa itse miten tilanteet ovat, Outi Mertamo sanoo.

Mertamo kertoi yrityssaneeraukseen hakemisesta omalla Facebook-sivullaan.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.