Lauantai 09.12.2023
Nimipäivät: Anna, Anne, Anni, Anu, Anneli

Tuuli:
 

HPK kehittää organisaatiotaan

HPK Liiga Oy on täydentänyt uusia toimenkuvia alkavan Liigakauden kynnyksellä. Muutoksia tapahtuu niin joukkueen kuin toimiston riveissä.

HPK:n uusi pelaajakoordinaattori on Jukka Voutilainen. HPK:n 2006 mestaruusjoukkueen kantavana voimana Voutilainen on tuttu mies kerholaiselle kiekkoväelle. Voutilaisen pelaajaura päättyi kaksi vuotta sitten useisiin loukkaantumisiin ja nyt kiekko vie uudelle alueelle.

– Olen todella otettu mahdollisuudesta, jonka HPK tarjoaa. Uskon, että omien vahvojen mielipiteideni ja uran aikana kerätyn kiekkotietämyksen kautta minulla on paljon annettavaa Kerholle. Tämä on hyppy tuntemattomaan, mutta lähden innolla matkaan. Rakkaus lajiin ei ole hävinnyt, vain muuttanut muotoaan, kertoo Voutilainen.

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen ja Voutilainen pääsivät tekemään aiemmin yhteistyötä KalPassa, valmentaja-pelaaja -asetelmassa.

– Tehtävääni kuuluu niin Liigan kuin muiden sarjojen seuraaminen nimenomaan tulevien kausien pelaajahankintoja silmällä pitäen. Yritän parhaani mukaan toteuttaa Pennasen toiveita ja etsiä HPK:n näköisiä pelaajia.

HPK:n koppiin saadaan alkavalle kaudella myös uusi huoltaja. Jari Jalasvaaran työparina toimii ensi kaudella U16-maajoukkueen huoltaja Niko Kuisma.

HPK:n toimiston puolella uudistetaan organisaatiota. Hannu Savolainen jatkaa Liigakaudella 2017-2018 asiakkuuspäällikkönä vastaten jo olemassa olevista asiakkuuksista.

HPK Liiga Oy:n uudeksi myyntineuvottelijaksi on valittu Sini Saarinen, joka aloittaa uudessa tehtävässään 1.8.2017. Saarisen vastuualueisiin kuuluu erilaisten tuotepakettien myynti, Kerho-shopin myynnin organisointi sekä uusasiakashankinta yhteistyössä myyntipäällikkö Sami Matinkarin kanssa.

Lisäksi Martti Paananen on valittu HPK:n uudeksi turvallisuuspäälliköksi. Paananen vastaa kaikkien HPK Liiga Oy:n tuottamien tapahtumien turvallisuudesta.

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo uusien rekrytointien heijastavan HPK:n strategiaa.

– Nyt aloittavat henkilöt ovat ehdottomasti ammattilaisia omilla vastuualueillaan. Rekrytoinnit ovat osa HPK:n Matkalla Huipulle osa 2 -strategiaa niin jääkiekkoseurana kuin liikeyrityksenä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.