Keskiviikko 17.07.2024
Nimipäivät: Ossi, Ossian

Tuuli:
 

Elomessut: Ministeri mukana urheilu- ja kulttuurikeskustelussa

Hämeenlinnan Teatteri ja HPK tekevät yhteistyötä Hämeenlinnan kulttuurin eteen. Elomessuilla lauantaina 8.8. kello 14?14.45 Hämeenlinnan Teatterin Päänäyttämöllä käydään mielenkiintoinen keskustelu, jossa käsitellään muun muassa kulttuurin ja urheilun rahoitusta.

Aiheina ovat myös yleisön ostokäyttäytyminen sekä kulttuuria ja urheilua yhdistävä yhteisöllisyys ja ryhmätyö, vai ollaanko menossa kohti yksilökeskeistä maailmaa. Keskustelussa sivutaan myös kulttuurin ja urheilun hyvinvointivaikutuksia.

Keskustelijoina ovat opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen, Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Timo Kenakkala, HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela, Hämeenlinnan Teatterin toimitusjohtaja Kirsi-Kaisa Sinisalo ja teatteriohjaaja Kari Arffman.

Sunnuntaina 9.8. kello 14?15 teatterin Päänäyttämöllä jatketaan keskustelua samoista aiheista mutta keskustelijoina tällä kertaa ovat HPKn valmentaja Pasi Arvonen, Hämeenlinnnan Teatterin toimitusjohtaja Kirsi-Kaisa Sinisalo, HPK:n pelaaja Antti Miettinen, Hämeenlinnan Teatterin näyttelijä Lasse Sandberg ja teatteriohjaaja Kari Arffman. Yleisöllä on tilaisuuksiin vapaa pääsy. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.