Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

Rugby: Linna RC haki pisteet kotiin Espoosta

lrc2

Ensimmäistä kauttaan rugbyn mestaruussarjassa pelaava Linna RC haki kauden toisen voittonsa lauantaina Espoosta, jossa paikallinen Ice Bears kaatui tyylikkäästi pistein 45?12. LRC teki ottelussa peräti seitsemän tryta, mikä tiesi yhtä bonuspistettä sarjataulukkoon. Rugbyssa voitosta saa 4 pistettä, ja jos ottelussa tekee vähintää neljä trytä, siitä saa vielä yhden lisäpisteen.

Ottelu alkoi Espoon kovalla painostuksella, mutta LRC:n puolustuslinja piti hienosti. Ottelun edetessä isäntien jalka alkoi painaa ja hämeenlinnalaiset saivat yliotteen. Ensimmäisen tryn teki Kalle Välimäki runsaan 20 minuutin pelin jälkeen. Avea Avea potkaisi vielä kaksi lisäpistettä ja Linna johti 7?0. Ensimmäisen jakson lopulla Välimäki teki vielä toisen tryn kulmalipun tuntumassa, ja Dennis Beumer juoksi läpi vasemmalta laidalta ja tauolle mentiin LRC:n johdossa 17?0.

lrc1

Toisen puoliajan alussa Avea Avea teki bonuspisteen arvoisen neljännen tryn, ja sama mies potkaisi vielä kaksi lisäpistettä. Tämän jälkeen Espoon onnistui kaventaa kahdella trylla ja yhdellä onnistuneella konversiopotkulla, ja tilanne oli enää 12?24. Viimeisen vartin aikana Dennis Beumer, Jarno Suoja ja Teemu Arola tekivät tryn mieheen, ja Tuomas Mehtiö onnistui kolmessa konversiopotkussaan, joten loppunumerot olivat Linnalle komeasti 45?12.

Linnan paras pelaaja oli sentterinä pelannut Timo Sokka. Miespulasta kärsivä Espoo joutui antamaan loukkaantumisten ja keltaisen kortin myötä vieraille melkoisesti tasoitusta. Ottelun lopussa Espoolla oli kentällä enää 10 pelaajaa Linnan 15 vastaan.

lrc3

LRC:n seuraava ottelu on kahden viikon kuluttua Jyväskylässä. Seuraava kotiottelu on lauantaina 22. elokuuta, jolloin Kaurialaan saapuu Old Town Shamrocks Porvoosta. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.