Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Bassobaritoni Rolf Broman Tuuloksen kesäkonsertin solistivieraaksi

Rolf Broman. Kuva: Hans Joerg Michel.

Tuuloksen kesäkonsertti järjestetään jo 24. kertaa. Tänä vuonna teemana on kuvallisuus. Ohjelman runko muodostuu teoksista, jotka kuvaavat maalauksia musiikin keinoin.

Kuvallisuutta lähestytään myös säveltäjien luomisprosessien ja taiteilijuuden kannalta. Konsertissa kuullaan taiteilijan visioita elämän katoavaisuudesta sekä musiikkia, jonka polttoaineena ovat saavuttamattoman rakkauden unelmakuvat. Romantiikan ajan laulu- ja pianomusiikin lisäksi ohjelmassa on Einojuhani Rautavaaran pianoteos viime vuonna edesmenneen säveltäjän muiston kunniaksi.

Tämän kesän solistivieras saapuu Saksasta. Bassobaritoni Rolf Broman on laulanut kymmeniä oopperarooleja Düsseldorfin ja Bonnin oopperataloissa. Hän on esiintynyt myös Suomen Kansallisoopperassa sekä Radion sinfoniaorkesterin solistina.

Tuuloksen estradilla hänen kanssaan esiintyvät edellisistä konserteista tutut pianistit Sanni Antikainen, Elina Hakala ja Laura Wahlfors. Musiikkiin johdattelevat tuttuun tapaan teoksia selventävät, yleisöystävälliset juonnot.

Konsertti ?Kuvia, näkyjä, unelmia? Tuuloksen seurakuntakeskuksessa 9.7.2017 klo 14.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.