Tiistai 23.04.2024
Nimipäivät: Yrjö, Jyrki, Jyri, Jiri, Jori

Tuuli:
 

Aulanko MTB: Tiedossa kovan luokan tapahtuma

Aulangon maastoissa lauantaina polkaistava Aulanko MTB keräsi yli 160 ennakkoilmoittautujaa. Kuinka suureksi tapahtuma kasvaa, jää nähtäväksi huomiselle, sillä kisaan on vielä mahdollisuus ilmoittautua paikan päällä. Nyt ollaan jo ylitetty viime vuoden osallistujaluku ja houkuttimina ovat ainakin hyvä reitti ja osallistumismaksuun ensimmäistä kertaa sisältyvä kylpyläkäynti.

Tapio Painilainen (vas.) ja Jukka Nikkanen ovat Aulanko MTB:n keskeisiä tekijöitä.

Tapio Painilainen (vas.) ja Jukka Nikkanen ovat Aulanko MTB:n keskeisiä tekijöitä.

Reitin merkintä on parhaillaan hyvässä vauhdissa. Aulanko MTB:n eteen tekee tavalla tai toisella töitä parisenkymmentä vapaaehtoista Tawast Cycling Clubin jäsentä tai heidän lähipiiriinsä kuuluvaa. Isoimman vastuun kantavat harteillaan tapahtumanjohtaja Tapio Painilainen ja ratamestari Jukka Nikkanen jotka perjantainakin olivat maastotöissä jo aamusta.

? Olemme aikataulussa ja koko 25 kilometriä saadaan merkittyä tänään. Rata on viime aikojen sateisiin nähden huippukunnossa, ei ainakaan poikkeuksellisen raskas, mutta raskas kylläkin. Paikat jotka ovat aina märkiä, ovat nyt tosi märkiä, Painilainen luonnehtii.

Haastavan kisan osallistujille ja kisayleisölle eväät loihtii Aulangon kylpylän Cafe Karlberg. Tarjolla on pastapohjainen ruoka kello 12?16 ja salaatti sekä keitto koko päivän ajan. Annosten hinnat ovat kymmenen euron molemmin puolin ja niihin sisältyy myös leipä, levite, vesi sekä kahvi ja tee.

Listalta voi tilata myös muita herkullisia annoksia. Kahvilan vitriinistä löytyy erilaisia suolaisia ja makeita syötäviä, kuten ruokaisia panineja, pizzaslaisseja ja täytettyjä leipiä sekä tuoreita leivonnaisia.

Olli Miettisen valmistautuminen Aulanko MTB:hen on sujunut suotuisasti.

Olli Miettisen valmistautuminen Aulanko MTB:hen on sujunut suotuisasti.

Aulanko MTB sopii sekä kuntoilijoille että kilpailijoille. Viime vuonna keskeyttämään joutunut hämeenlinnalainen Olli Miettinen edustaa nyt järjestävää seuraa TCC:tä ja lähtee matkaan tavoittelemaan 50 kilometrin kärkipaikkoja. (Reska.fi)

Cafe Karlberg loihtii kilpailijoille ja yleisölle sopivat eväät.

Cafe Karlberg loihtii kilpailijoille ja yleisölle sopivat eväät.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.