Torstai 28.09.2023
Nimipäivät: Arja, Lenni

Tuuli:
 

Kenellä kaunein ikkuna -kisa vauhdittaa siivouskamppista

Keskikaupungin kasvojenpesu jatkuu vielä runsaan viikon. Liiketilojen ikkunoita on pesty ja somistettu sekä yhdistysten, yrittäjien että kaupungin luottamushenkilöiden voimin. Myös kouluilla on tehty töitä ympäristön siisteyden hyväksi. Huomenna perjantaina Vihreät siivoaa Jukolassa.

Yksi osa siivouskampanjaa on vielä perjantaihin 22.5. klo 14:ään jatkuva Kaunein näyteikkuna -kilpailu, jonka 14 ehdokasta voi äänestää www.reska.fi -verkkolehdessä (klikkaa yläbanneria).

Inkiväärin yrittäjä Hanna-Leena Rajamäki osallistui hänkin keskustan siivouskampanjaan.

Inkiväärin yrittäjä Hanna-Leena Rajamäki osallistui hänkin keskustan siivouskampanjaan.

Oman näkemyksensä kauneimmasta näyteikkunasta on antanut jo noin 350 äänestäjää. Kolmen kärki torstai-aamuna oli: Reskalla sijaitseva vaatetusliike Catwalk, Sibeliuskadun alussa sijaitseva keittiökalusteliike Noblessa ja Tavastilan vaatetusliike My Milou.

– Kannattaa äänestää ja jättää nimimerkki. Äänestäjien kesken arvotaan lukuisia tuotepalkintoja. Pääpalkintona on Omasäästöpankin lahjoittama 200 euron lahjakortti johonkin ikkunakisaan osallistuvista kivijalkaliikkeistä, jaossa on myös pääsylippuja Sibelius-tanssitapahtuman sunnuntain päätöstapahtumaan Verkatehtaalle, sanoo kaupunkikeskustayhdistyksen palvelupäällikkö Sari Hagemeier.

Ikkunakisan voittajat julkistetaan lauantaina kansallisena siivouspäivänä kauppatorilla klo 10 alkavassa ohjelmallisessa ?välitilinpäätöksessä?. Torilavalla kootaan siivouskampanjan tuloksia ja puhutaan yleisesti siisteydestä ja ympäristöstä huolehtimisesta.

Lauantaina Reskalla järjestetään myös pienimuotoinen pop up -myyntitapahtuma. Yrityksistä mukana mm. Lelushoppi, RaamiDaamit, Optident ja Kellokeskus Laine, Alusasuliike Siro ja Elmo Sport.

– Toivotaan, että on kelit kohdallaan. Silloin saamme hyvän alun tähän ehkä jatkoakin saavaan kävelykadun elävöittämisyritykseen, Hagemeier toivoo.

 

 

 

 

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.