Torstai 20.06.2024
Nimipäivät: Into

Tuuli:
 

Apparalla pyöräilyn superviikonloppu

Ahveniston Toimintapuistossa on laadukkaita sähkömaastopyöriä testiajettavana lauantaina 16.9. kello 12 – 16. Testipäivä järjestetään yhdessä Loukko.comin kanssa. He tuovat paikalle omat maastopyöränsä ja asiantuntijansa. Koeajettavia pyöriä on noin kymmenen.

Sähkömaastopyörien testaaminen on maksutonta ja päivän aikana voi kokeilla useampaa erilaista sähkömaastopyörää. Testitapahtumassa pidetään ulkotulet roihuamassa ja makkara- sekä mehutarjoilu antaa voimaa polkemiseen. Pyörät voi ottaa koeajoon Ahveniston kahvilan edustalta, josta avautuvat maastopyöräilyyn erinomaisesti sopivat reitit aina vasta-alkajista kokeneisiin konkareihin.

Ahveniston läheisyydessä järjestään lauantaina ja sunnuntaina  pyöräsuunnistuksen SM-osakilpailu. Lauantaina pyöräsuunnistuksen keskimatkojen kilpailupäivänä kisakeskuksena toimii Poltinahon autokomppanian harjoituskenttä. Sunnuntaisten viestikilpailujen kisakeskuksena toimii Ahveniston Toimintapuisto.

Keskimatkoille odotetaan lähes 300 osallistujaa, joten alueella riittää vilskettä. Ahveniston alueella ulkoileminen ja liikkuminen on sallittua, mutta pyöräsuunnistajat kannattaa ottaa huomioon ulkoillessa. Pyöräsuunnistuksesta vastaa Hämeenlinnan suunnistajat.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.