Keskiviikko 24.04.2024
Nimipäivät: Pertti, Albert, Altti

Tuuli:
 

AC/DC: Vanajan kirkon pihakin vuokrattu kääntöpaikaksi

AC/DC:n keskiviikkoiseen konserttiin Hämeenlinnassa on valjastettu jo seurakuntakin: Vanajan kirkon pysäköintialue on vuokrattu bussien kääntöpaikaksi ja on siten suljettu yleiseltä liikenteeltä.

Konserttikuljetuksia järjestävä Lehdon liikenne jättää matkustajia kirkon parkkipaikalle, josta ihmiset kävelevät konserttialueelle. Toimitusjohtaja Esa Lehdon arvion mukaan alueen kautta voi liikkua noin 1.600 matkustajaa päivän aikana. Alueelle on varattu muun muassa Bajamajoja. Kirkolta on noin 1,6 kilometrin viitoitettu kävelymatka Kantolaan.

Muutaman kilometrin päässä Kantolasta sijaitsevalle Visamäen pysäköintialueelle pysäköintimaksu koko päivältä maksaa 25 euroa autokuntaa kohti ja hinta sisältää lipun edestakaiseen shuttle-bussikuljetukseen tapahtumapaikalle ja sieltä pois.

Konsertin jälkeisenä yönä myös ajetaan lisävuoroja seudun bussiliikenteessä. Kaupunki ajaa AC/DC:n konserttipäivänä lisäkuljetuksina muutamia kaupunkibussilinjoja, joissa käyvät normaalit bussiliput. Erillisiä yölisiä ei peritä, vaan matka maksaa normaalimatkan verran. Lisäksi ajetaan erillishinnoiteltuja tilausajoja.

Pekolan Liikenne Oy:n ja Väinö Paunu Oy:n pikavuoroilla pääsee Hämeenlinnan seudun pikavuoropysäkeille. Vuorot lähtevät Hämeenlinnan linja-autoasemalta kello 1.15 kohti Helsinkiä, Turkua, Tamperetta ja Lahtea. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.