Torstai 20.06.2024
Nimipäivät: Into

Tuuli:
 

AC/DC: Lipunmyynti jo lähes 50.000

Australialaisbändi AC/DC:n heinäkuinen megakonsertti tulee keräämään kymmeniätuhansia ihmisiä Hämeenlinnan uuteen Kantolan tapahtumapuistoon. Tällä hetkellä lippuja on myyty yli 48.000 ja liput liikkuvat päivittäin Lippupalvelussa. Ajantasaisimmat tiedot konsertin käytännön järjestelyistä on koottu tapahtuman nettisivustolle, jota myös päivitetään aktiivisesti kesän aikana ennen tapahtumaa.

Tapahtuman nettisivustolta löytyy esimerkiksi vinkkejä konserttiin saapumisen, tapahtuma-alueen palveluiden, liikennejärjestelyiden ja konsertista poistumisen suhteen. Hämeenlinnaan pääsee kätevimmin julkisilla kulkuneuvoilla ja itse kaupungissa kaikki, myös konserttialue, on kävelyetäisyydellä. Hämeenlinnassa liikkumiseen kannattaa kuitenkin tapahtumapäivänä varata aikaa ja juhlamieltä.

Portit Kantolan tapahtuma-alueelle aukeavat keskiviikkona 22. heinäkuuta kello 15 ja konsertti päättyy kello 24 mennessä. VR on järjestänyt lisäjunia konsertin päättymisen jälkeen Helsinkiin ja Tampereelle. Jotta lisävuorojen vaunumäärät osataan mitoittaa oikein, suosittelemme hankkimaan liput niihin jo ennakkoon.

Myös useat pitkän matkan bussiyritykset järjestävät kuljetuksia konserttiin ja sieltä kotiin päin. Autoilijoille on järjestetty läheiselle Visamäen alueelle oma maksullinen pysäköintialue, jonne auton voi jättää konsertin ajaksi. Pysäköintialueelta pääsee konserttipaikalle ja takaisin kätevästi shuttle-bussilla.

Lukuisat ravintolat palvelevat konserttiyleisöä Hämeenlinnan keskustassa myös konsertin päättymisen jälkeen. Verkatehtaalle nousee konserttipäivän ajaksi Rock Village, jossa voi juhlia konsertin etkoja ja jatkoja elävän musiikin ja markkinatunnelman parissa. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.