Torstai 22.02.2024
Nimipäivät: Tuulikki, Tuuli, Tuulia, Hilda

Tuuli:
 

ReskaRaflat: LounasReskalla vakituisesti jo 5000 viikkokäyttäjää

Reska.fi-verkkolehden LounasReska-palvelu on saanut jo noin 5000 viikkokäyttäjää. Tällä viikolla palveluun liittyivät Visamäen ja Moreenin Steelpan ja Lounasravintola Myllytupa.

LounasReska on toiminut kolme vuotta. Suosio perustuu yhden luukun periaatteeseen. Keskitetty ravintoloiden lounaslistojen vertailufoorumi on nopeakäyttöinen, kertoo tarjooman ja hinnat, näyttää aukioloajat ja tarvittaessa paikkatiedot google-map -palvelun avulla.

– Kaikki ravintolatoimintaan liittyvä nousee verkkolehden käyttäjäluvuissa lähestulkoon aina kärkeen. Oli kyseessä sitten uuden ravintolan aukeaminen, joku kilpailu tai tämä lounaspalvelu. Suosio tuntuu myös markkinointihalukkuudessa, sanoo Reska.fi -julkaisun kustantaja Ilkka Peltoniemi.

– Syksyn mittaan tarjoamme ravintoloille myös mahdollisuuden päivittää lounastarjontansa lisäksi viikon ohjelmalliset tapahtumat ViihdeReskaan, joka on jo nostettu tyrkylle verkkolehden navigointiin.

LounasReskaan pääsee myös tästä. 

Myös Street Food and More on kohta LounasReskassa. Jarkko Toivonen (vas.) ja Mihail Rannikko vastaavat kesäravintolan keittiöstä.

Myös Street Food and More on kohta LounasReskassa. Jarkko Toivonen (vas.) ja Mihail Rannikko vastaavat kesäravintolan keittiöstä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.