Maanantai 24.06.2024
Nimipäivät: Johannes, Juhani, Jussi, Jani, Janne

Tuuli:
 

Funny Bar Center on Kantolan juomakeskus

Kantolan tapahtumapuiston ja kaupungin matkakeskusten puoliväliin avataan tiistaina AC/DC -keikan yleisövirtoja palveleva Funny Bar Center.  Kivat Autot -autokauppiaalta Luukkaankadun ja Kantolankadun risteyksestä vuokrattu noin 4000 neliön teollisuusalue sai naurua heruttavan nimensä luovan session yhteydessä.

– Nimi keksittiin kavereitten kanssa muutaman cabernet savignonin jälkeen, sanoo Viihdemoguleiden Jari Hämäläinen. Vitsin ja viihdebisneksen mahdollisuudet oivalsivat myös yhteistyökumppanukset Sporttiveikot ja Fiesta Hotellit.

Vastoin Sunny Car Centeria tämä hanke toteutuu varmasti ja sen rahoituskuviotkin ovat kunnossa. Tulevat voittorahat ovat toistaiseksi janoisten taskuissa, sillä asiakasmääriä on vaikea ennustaa.  Riittävätkö Funny Bar Centerin 16 tarjoilupistettä, sitä ei Jari Hämäläinen osaa ennustaa. On kuitenkin varmaa, että puolimatkan keitaan (kilometri Kantolasta) sivuitse kulkee valtaosa konserttiin lipun ostaneista noin 50 000 katsojasta.

Jari Hämäläinen rakensi kumppaneineen Funnu Bar Centerin pit stopiksi AC/DC -yleisölle.

Jari Hämäläinen rakensi kumppaneineen Funnu Bar Centerin pit stopiksi AC/DC -yleisölle.

 

Yleisömagneetiksi on A-oikeuksien ja peruspurtavan lisäksi signattu stand uppareita kuten Miika Pettersson, Risto Koo ja Jaane Lemmetty.  Musan hoitelevat Jake´s Blues Band ja aussivieras Kitto. DJ:nä nähdään aurinkoasuinen Amanda Harkimo.

FBC:n prime time on ennen ja jälkeen AC/DC:tä. Alue on auki tiistaina ja keskiviikkona  klo 10-04. Viihdemoguli antaa mahdollisten ruuhkien varalta aikaa- muttei ehkä rahaasäästävän vinkin.

– Kassalta voi ladata Planet Benefit -juomakortille valmiiksi eri tuotteita, jolloin tarjoilu hoituu vain korttia vilauttamalla.

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.