Maanantai 26.02.2024
Nimipäivät: Nestori

Tuuli:
 

Rattijuoppo törmäsi pysäköityyn autoon ravintolan edustalla

Kello 14.45 aikaan jäi Hausjärvellä Tammitiellä sijaitsevassa kaupassa kiinni näpistyksestä neljä alaikäistä nuorta. Nuoret olivat yhteistuumin anastaneet kaupasta makeisia ja energiajuomia. Poliisin ankkuritiimi ja lastensuojelu jatkavat asian selvittämistä.

Kello 19.30 tuli Forssasta, Eteläiseltä Puistokadulta ilmoitus kolmen ulkomaalaistaustaisen miehen välisestä tappelusta. Partion tullessa paikalle oli tappelu jo laantunut ja ainoastaan yksi noin 45-vuotias mies oli edelleen aggressiivinen, eikä totellut poliisia, jonka takia hänelle jouduttiin laittamaan käsiraudat.

Poliisin raudoittama mies oli lyönyt ja pukannut päällänsä yhtä osallista ja saanut myös itsekin osumaa riitakavereiltaan. Kaikki kolme kiinniotettiin pahoinpitelyyn epäiltynä ja kuljetettiin poliisilaitokselle. Raudoitettu mies ei tyytynyt tuomioonsa, vaan alkoi riehumaan ja potkimaan poliisiauton takatilassa, mutta turhaan. Hänenkin määränpääkseen tuli poliisilaitoksen kiinniottotilat.

Kello 21.30 aikaan, pysäytti partio Riihimäellä Väinö Sinisalon kadulla henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettaneelta 42-vuotiaalta mieheltä puuttui ajo-oikeus ja hän on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta 14 kertaa.

Kello 22.30 sai partio tehtäväksi mennä selvittelemään vanhemman pariskunnan välistä riitaa Riihimäellä Petsamon alueella sijaitsevaan asuntoon. Tapahtumapaikalla selvisi osallisten puhutuksessa, että pariskunnalle oli tullut suusanallista riitaa puhelimesta.

Aviomies oli ottanut vaimonsa puhelimen ja puhelinta takaisin otettaessa oli mies tönäissyt naisen maahan. Kaatumisen ja puhelimen riuhtomisen yhteydessä, oli puhelin osunut vielä miehen huuleen, johon tuli pieni nirhaama. Partio sai soviteltua paikan päällä laihan sovun pariskunnan välille ja ohjasi heidät eri huoneisiin viettämään yötänsä.

Kello 04 aikaan poliisipartio sai hälytyksen Orimattilan keskustaan, jossa ravintolan parkkipaikalta lähtenyt auto oli törmännyt pysäköityyn autoon ja jatkanut matkaansa jäämättä selvittämään asiaa. Paikalta poistunutta autoa oli lähtenyt seuraamaan omalla autollansa todistaja, joka kertoi reaaliajassa partiolle, missä auto kulkee.

Poliisi sai auton pysäytettyä Lahdentiellä ja autoa kuljettanut 23-vuotias mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Mies kiinniotettiin ja kuljetettiin tarkkuussalkometrikokeeseen, joka vahvisti epäilyn.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.