Perjantai 23.02.2024
Nimipäivät: Aslak

Tuuli:
 

Rattijuopot aiheuttivat töitä poliisille Hämeessä

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Riihimäellä V.I. Oksasen kadulla sunnuntaina päivällä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Lahdessa Vanhanradankadulla sunnuntaina iltapäivällä.

Kuljettaja ajoi Iso-Paavolankadun ja Vanhanradankadun risteyksessä päin punaisia liikennevaloja. Liikennevalojen jälkeen Vanhanradankadulla kuljettaja kiihdytti ajoneuvon vauhtia siten, että poliisipartio mittasi nopeudeksi 146 km/h nopeusrajoituksen ollessa alueella 50 km/h. Kuljettaja kieltäytyi huumetestistä eikä kuljettajalla ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Kahden mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Lahdessa Karjalankadulla sunnuntaina illalla. Poliisille tuli ilmoitus hätäkeskuksesta, että kaksi päihtynyttä miestä yrittää saada autoa pois lumipenkasta K-Market Möysän edustalla. Toinen kuljettajista puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,84 mg/l ja toinen 1,15 mg/l.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja väärän henkilötiedon antamiseen Janakkalassa valtatiellä 3 sunnuntaina yöllä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle.

Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Poliisin kysyessä ajokorttia epäilty antoi väärän henkilön ajokortin. Poliisin kertoessa, että kortin henkilöllä on voimassa oleva etsintäkuulutus ja hänet on otettava kiinni, epäilty kuljettaja kertoi, että hän antaa oman ajokorttinsa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.