Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Puikot heilumaan pimeässä: hohtoneulonnan SM-kisa Wetterhofilla

Wetterhoffin talossa kilpaillaan Hohtoneulonnan Suomen mestaruudesta perjantaina 3.10. kello 18 alkaen. Suosittu, toivottu ja odotettu kilpailu järjestetään jo kolmannen kerran. Kilpailussa neulotaan valopuikoilla hämärässä. Kilpailu alkaa 15 silmukan luonnilla, jonka jälkeen neulotaan sileää neuletta mahdollisimman monta kerrosta. Aikaa neulontaan on 10 minuuttia.

? Kilpailussa on viisi eri lähtöä puolen tunnin välein. Jokaiseen lähtöön mahtuu 6 neulojaa. Vielä on tilaa illan viimeisissä lähdöissä, kannattaa osallistua! Kilpailu on tarkoitettu niin harrastajille kuin ammattilaisille. Kyseessä on hauska tapahtuma, jossa on suurta urheiluhengen tuntua ilmassa, Fredrika Wetterhoff -säätiön toiminnanjohtaja Hannele Yrjö-Koskinen kertoo.

Hohtoneulonnan SM-kilpailuun voi ilmoittautua Wetterhoffin myymälään viimeistään kilpailupäivänä kello 12 mennessä joko puhelimitse numeroon (03) 6262 610 tai sähköpostilla wetterhoff@wetterhoff.fi.

Vuoden 2013 Suomen mestaruus tittelin vei Inkeri Länsikivi Hyvinkäältä neuloen 31 täyttä kerrosta. Hopeasijalle tuli Seija Puusaari Janakkalasta 27 kerroksella ja pronssia sai Suvi-Tuuli Simola Jokioisilta neuloen 26 kerrosta. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 22 kilpailijaa. Hohtoneulonnan SM-kilpailun päätuomarina toimii Pasi Nuutinen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.