Maanantai 26.02.2024
Nimipäivät: Nestori

Tuuli:
 

Pimeän kaupan iltana haastetaan viihtyisyyden ylläpitoon

Ensi viikon perjantaina 3.10. järjestettävään, viidenteen Hämeenlinnan Pimeän kaupan iltaan on ilmoittautunut mukaan jo yli sata yritystä. Poikkeuslupa antaa keskustan yrityksille mahdollisuuden palvella asiakkaitaan kello 22 asti.

? Hyvältä näyttää, mukavasti vanhoja ja uusiakin yrityksiä on tulossa mukaan. Kaikki tapahtumaan osallistuvat eivät varmaan edes ole listallani, sanoo kaupunkikeskustayhdistyksen palvelupäällikkö Sari Hagemeier.

Kaupunkikeskustayhdistys itse tuottaa Hämeenlinnan keskustaan kiertävää katuteatteria tekevän Ryöväriteatterin Tampereelta. Livemusiikkia on tarjolla ainakin Oma Säästöpankin konttorissa ja ohjelmallisesta tarjonnasta pääsee nauttimaan myös kauppakeskuksissa, eli Linnassa ja Tavastilassa.

Reska-tyttö -kilpailun osallistujat esittäytyvät yleisölle kello 19.15 ravintola UP:n edessä ja finaali on kello 20 Keskustalon kauppapihalla. Omaa suosikkiaan voi äänestää vielä tapahtumapäivään asti Reska.fi:n jutun yhteydessä.

Hämeenlinnan kaupunki aikoo ensi vuonna ottaa yhdeksi painopistealueeksi siisteyden.

? Siisteyskampanjaan otetaan varaslähtö Pimeän kaupan iltana. Kastellissa on Roska päivässä -projektin väkeä muun muassa opastamassa miniroskisten teossa, Sari Hagemeier kertoo.

? Kaupunki lähtee osallistamaan ihmisiä siisteyden ja viihtyisyyden ylläpitoon ja kaupunkikeskustayhdistys puolestaan haastaa mukaan yrityksiä, hän jatkaa.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.