Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 
Avatar photo

Kotikatu

Kotikatu-blogi on kantakaupungin kaupallinen näyteikkuna. Postauksissa on myös hämeenlinnalaisten yritysten ja palveluntarjoajien ostamaa sisältömarkkinointia.

Uudistuneet Toyotat piristävät katukuvaa

Kaksi Toyotan uudistunutta suosikkimallia on nyt ollut myynnissä Suomessa noin kuukauden ajan. Pienten perheautojen luokan suosikki Toyota Yaris koki mittavia muutoksia, joiden lisäksi erityisesti Yaris Hybridin hinnoittelu on aikaisempaa edullisempi ja luo mallista houkuttelevamman entistäkin laajemmalle asiakaskunnalle.

? Menossa onkin hybridikoeajohaaste, jonka aikana voi käydä testaamassa Yaris Hybridin polttoaineenkulutusta, kannustaa myyntipäällikkö Tero Elkki Nelipyörä Hämeenlinnasta.

Uudistunut Toyota Yaris on kokenut mittavia muutoksia. Myyntipäällikkö Tero Elkki haastaa kiinnostuneita hybridikoeajohaasteeseen, jonka aikana voi käydä testaamassa Yaris Hybridin polttoaineenkulutusta.

Uudistunut Toyota Yaris on kokenut mittavia muutoksia. Myyntipäällikkö Tero Elkki haastaa kiinnostuneita hybridikoeajohaasteeseen, jonka aikana voi käydä testaamassa Yaris Hybridin polttoaineenkulutusta.

Uuden Yarisin varustevaihtoehdot Suomessa ovat Life, Active ja Style. 1,3 Dual VVT-i Active-mallin hinta laskee lähes 700 euroa ja 1,5 Hybrid Active -mallin yli 1.100 euroa. Uuden Yaris 1,5 Hybrid-mallin Active-varustetason hinta on nyt 20.984,24 euroa.

Toyota Yarisia rekisteröitiin Suomessa tammi?kesäkuussa 1.476 kappaletta, mikä antoi sille ykköspaikan ja 19,5 prosentin markkinaosuuden segmentissään, jo kahdeksana vuotena peräkkäin.

Yarisin muotoilu on aiempaa teräväpiirteisempää. Sisätiloja ja ajo-ominaisuuksia parannettiin entisestään. Uudistunut Toyota Yaris seuraa kesällä esitellyn uuden AYGO:n jalanjälkiä.

Uuden Yarisin moottorivaihtoehdot ovat 1,0 ja 1,3 litran bensiinimoottorit ja 1,4 litran D-4D-dieselmoottori sekä poikkeuksellisen taloudellinen hybridivoimanlähde. Hybridimallin osuudeksi Yarisin kokonaismyynnistä ennustetaan yli 30 prosenttia.

Uusi Toyota AYGO erottuu edukseen rohkealla ja raikkaalla muotoilullaan. AYGO:n ainutlaatuisuus pohjautuu voimakkaisiin ulkoväreihin ja keulan näyttävään x-muotoiluun. AYGO tarjoaa myös monipuoliset personointimahdollisuudet. AYGO onkin heti lanseerauksestaan lähtien ihastuttanut nuoria, urbaaneja asiakkaita.

Rohkeasti muotoiltu Toyota AYGO on heti lanseerauksestaan lähtien ihastuttanut nuoria, urbaaneja asiakkaita.

Rohkeasti muotoiltu Toyota AYGO on heti lanseerauksestaan lähtien ihastuttanut nuoria, urbaaneja asiakkaita.

Vuonna 2005 lanseerattua AYGO:a on myyty Euroopassa yhteensä 742.000 kappaletta. Suomessa 1. sukupolven AYGO:a on myyty yhteensä 3.652 kappaletta, ja se on koko elinkaarensa huomioiden suosituin A-segmentin automalli Suomessa.

Uuden AYGO:n muotoilu on saanut inspiraationsa Japanin nuorisokulttuurista, joten auto erottuu näyttävyydellään ja rohkealla ulkomuotoilullaan.

Toyota AYGO:ssa on 1,0 litran VVT-i-bensiinimoottori, joka hyvin ympäristöystävällinen. Kehitystyön myötä sen kulutus on nyt 4,1 litraa/100 km ja CO2-päästöt ovat 95 g/km. Moottori tuottaa 51 kW (69 hv) tehoa. AYGO:n kiihtyvyys 0?100 km/h on 14,2 sekuntia ja maksiminopeus on 160 km/h.

Edullisin 3-ovinen AYGO on hinnaltaan 13.477,30 euroa. AYGO-malliston päämyyntimalliksi lähes 90 prosentin osuudella on ennustettu 5-ovinen x-play-varustetason AYGO, joka on hinnaltaan 14.124,15 euroa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.