Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Myymälävarkaat sujauttivat takin sisään hammasharjojen irtopäitä ja entrecoteta

Nuorehko nainen oli myymälävarkaissa tiistaiaamuna kauppaliikkeessä Hämeenlinnan Hämeensaaressa. Nainen oli mennyt liikkeeseen ja kerännyt tuotteita. Kassalinjaa ennen hän oli laittanut noin 20 euron arvoisen naudan entrecoteen takkinsa sisään ja maksanut kassalla toisen tuotteen. Nainen otettiin kiinni kassalinjan jälkeen. Hänen epäillään syyllistyneen näpistykseen.

Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän tiistaina iltapäivällä kauppaliikkeeseen Lahden Paavolaan. Ilmoituksen mukaan vartija oli ottanut kiinni myymälävarkaan. Partioille selvisi tapahtumapaikalla, että kaupassa asiakkaana ollut kolmekymppinen mies oli lapannut sähköhammasharjojen vaihtopäitä ostoskoriin elektroniikkaosastolla.

Mies oli siirtynyt leluosastolle, jossa hän siirsi harjojen vaihtopäät takkinsa sisään ja poistuen liikkeestä kassalinjojen ohi maksamatta tuotteita. Vartijat ottivat myymälävarkaan kiinni ja hänen takkinsa sisältä löytyi hieman yli tuhannen euron arvosta sähköhammasharjojen päitä.

Mies otettiin kiinni epäiltynä varkauteen. Poliisiasemalla selvisi, että myymälävaras on maahantulokiellossa aina vuoden 2025 alkuun asti. Tältä osin miehen epäillään syyllistyneen maahantulokiellon rikkomiseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.