Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Ahveniston Toimintapuiston kesäkausi alkaa lauantaina

Ahvenistolla kelpaa maastopyöräillä.

Ahveniston Toimintapuiston kesäkausi 2023 alkaa lauantaina toukokuun 6. päivänä kello 12, kun Flowpark ja kahvila avautuvat. Ahveniston Toimintapuistossa keskitytään parantamaan luontoliikuntapalveluita vuodelle 2023 ja valikoimaan tulee vuokrattavat sähkömaastopyörät sekä uudet sup-laudat. Kesäkauden avajaisten kunniaksi uusia täysjousitettuja sähkömaastopyöriä pääsee testaamaan edullisesti lauantain pyörätestitapahtumassa.

– Haluamme tuoda Ahveniston ainutlaatuista luontoa paremmin esille eri näkökulmista ja siksi lisäsimme valikoimaamme sähkömaastopyörien vuokrauksen. Laadukkaat sähkömaasturit ovat omiaan Ahveniston jyrkkiin harjuihin tutustuttaessa. Olemme myös tehneet reittejä Komoot-ulkoilusovellukseen ja pyrimme luomaan pyörävuokrauksen kokemuksesta mahdollisimman helppoa. Sähkömaastopyörät soveltuvat kaikille kuntotasosta riippumatta ja reittimme on myös tehty saavutettavaksi ihan jokaiselle, kertoo Ahveniston Toimintapuiston kohdevastaava Aatu Murtomäki.

Ahveniston toimintapuiston kesäkausi kestää syyskuun 2. päivään saakka ja aukioloajat vaihtelevat kolmessa jaksossa. Toukokuussa kahvila ja Flowpark ovat avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin. Maauimalan auettua kesäkuun 3. päivänä kahvila ja flowpark ovat avoinna päivittäin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.