Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

KOULUT: LähiTapiolan henkilökunta partioi ja saattelee alakoululaisia turvallisesti suojatien yli

LähiTapiola Loimi-Häme tiedottaa, että yhtiön henkilökunta partioi ja saattelee alakoululaisia turvallisesti suojatien yli koulujen alkamispäivänä ensi viikon keskiviikkona kolmen koulun lähistöllä.

? Liikenneturvallisuus on tärkeä teema, jonka eteen haluamme tehdä jatkuvasti työtä ja olemmekin jo neljännen kerran turvaamassa koulutietä koulujen alkaessa. Liian suuret tilannenopeudet ja esimerkiksi puhelimien käyttö ajon aikana aiheuttavat paljon vaaratilanteita liikenteessä, LähiTapiolan tiedotteessa todetaan.

? Haluamme olla kiinnittämässä autoilijoiden huomiota alakoulujen läheisyydessä olevilla suojateillä koulujen alkamispäivinä. Uskomme, että huomioliivissä oleva aikuinen saa kiireiset autoilijat hellittämään kaasujalkaansa. Opastamme myös pieniä koululaisia olemaan ryntäämättä suin päin suojatielle ja rohkaisemme arempia ylittämään tien, kun auto on pysähtynyt suojatien eteen.

LähiTapiolan henkilökunta partioi elokuun 8. päivänä vähintään puoli tuntia ennen koulupäivän alkua Turengin ala-asteella, Hämeenlinnan Seminaarikoululla ja Parolan Juteinin koulukeskuksella.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.